Vyks Kaune šiandien (Rugsėjo 7 d.) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šiandien (Rugsėjo 7 d.)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dar viena rugsėjui gal kiek per šalta diena – sinoptikų teigimu, dangus vėl susilaikys nuo kritulių, tačiau temperatūra Kaune neturėtų pakilti virš 13-15 laipsnių šilumos. Detalesnę meteorologinę prognozę galite skaityti čia.

Miesto mero Visvaldo Matijošaičio dėmesys pirmoje dienos pusėje bus paskirtas garbingiems svečiams – šiandien Kauno miesto savivaldybėje lankosi delegacija iš Šanchajaus. Po pietų mero laukia Susitikimas su Kauno universitetų profesoriais, o 16 val. įvyks naujo verslo centro „B66“ atidarymas, apie kurį daugiau sužinoti galėsite jau šiandien mūsų portale.

Kaune vis dar tęsiasi Sugiharos savaitė. Šiandien jis jus kviečia į japoniškų aitvarų festivalį, būgnų dirbtuves, mugę ir kūrybines dirbtuves. Tikslius veiklų laikus ir vietą galite rasti čia.

Ir tai dar ne viskas, ką galite nuveikti Kaune ketvirtadienį – Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius bei Kauno miesto svečius sudalyvauti nemokamame orientavimosi žaidime pėsčiomis „Senojo Kauno paslaptys 3“. Šio žaidimo metu pasisemsite daugybę gerų emocijų bei geriau pažinsite laikinąją sostinę. Daugiau informacijos – čia. O mažąjį savaitgalį užbaigs jau paskutinis Romuvos lauko kino prie Kauno pilies seansas. Apie jį daugiau skaitykite čia.

Jei norite progų šią dieną negailėti niekam geros nuotaikos – žinokite, jog šiandien yra minima Panevėžio diena. Savo ruožtu siunčiame linkėjimus visiems panevėžiečiams. Taip pat linkėjimai lekia žmonėms, kurių vardai yra Klodoaldas, Pulcherija, Regina, Bartas, Bartė, Palmira, Klodas – linkime gražios vardo dienos! O kad diena būtų dar gražesnė, sužinokite, kas jūsų laukia šiandien skaitydami dienos horoskopą, kurį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA