Už įamžintas atostogų akimirkas padovanos droną | Kas vyksta Kaune

Už įamžintas atostogų akimirkas padovanos droną

Organizatorių nuotr.

Technologijos ne tik praturtina laisvalaikį, bet ir leidžia išvengti nemalonių akimirkų, tikina žaidimų kūrimo studijos „SneakyBox“ verslo plėtros vadovė Eglė Čiuoderienė. Anot jos, navigacijos programėlės žmones apsaugo nuo galimų pykčių pasiklydus, o mobilieji vertėjai ištirpdo kalbos barjerus keliaujant. Be to, šią vasarą technologijų ir laisvalaikio derinys pasiūlė dar vieną privalumą – galimybę laimėti droną. Tam tereikia atsiliepti į #SWITCH! kvietimą.

Sustiprina ryšius ir pakelia nuotaiką

Apie skaitmeninę revoliuciją šiųmetiniame technologijų ir verslumo renginyje #SWITCH! kalbėsianti E. Čiuoderienė pasakoja, kad technologiniai sprendimai laisvalaikį ne tik praturtina papildomais įspūdžiais, bet ir leidžia juo mėgautis komfortiškiau.

„Socialiniai tinklai leidžia dalintis emocijomis, išgyvenimais ir atradimais su draugais bei artimaisiais. Tai leidžia mūsų mamoms miegoti ramiau, nes jos visada žino su kuo ir kur keliaujame ar leidžiame laiką“, – su šypsena sako moteris.

E. Čiuoderienė pabrėžia siekianti, kad technologijos kaip įmanoma labiau turtintų laisvalaikį, bet nedidintų atskirties tarp žmonių.

„Jei tėtis ar mama su vaikais po darbo valandą žais vaizdo žaidimus, tai tik sustiprins jų ryšį, skatins bendradarbiavimą ir suteiks teigiamų emocijų. Jei vykdami į išvyką gamtoje kartu pasiimsime planšetinį kompiuterį ir vakare jaukiai įsitaisę hamake, glausdami savo artimą šalia, žiūrėsime mėgstamą filmą, tikrai jausimės pakylėti. Jei sportuosime sekdami mobiliosios aplikacijos nurodymais, nuo to būsime tik sveikesni ir žvalesni“, – tvirtina E. Čiuoderienė.

Poilsiautojai kviečiami rungtis dėl drono

Tai, kad technologijos jau sėkmingai įsiskverbė į mūsų laisvalaikį ir jį padarė dar spalvingesnį, pastebėjo ir inovacijų renginys #SWITCH!. Šiemet, kviesdamas žmones dalintis vasarą praturtinančių technologijų nuotraukomis, jis iki rugsėjo 8 d. organizuoja žaidimą „#summerSWITCH!“.

Poilsio be šiuolaikinių išradimų neįsivaizduojantieji kviečiami savo nuotrauka pasidalinti #SWITCH! „Facebook“ paskyroje esančioje programėlėje. Joje kiekviena dieną vyksta balsavimas už pateiktas nuotraukas, o kiekvieną savaitę bus išrinkti momentinių prizų laimėtojai. Pirmosios vietos laimėtojui atiteks #SWITCH! dronas, kuris bus įteiktas rugsėjo 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Gera žinia ir ta, kad kiekvienas konkurso dalyvis gali pateikti neribotą skirtingų nuotraukų skaičių.

Trečiasis ir Baltijos šalyse didžiausias nemokamas moderniųjų technologijų bei verslumo renginys #SWITCH! iš Vilniaus į Kauną persikels rugsėjo 19 dieną – „Žalgirio“ arenoje susitiks visi neabejingi pažangai, talentingas jaunimas, vizionieriai bei visuomenės lyderiai. Renginys nemokamas, tačiau reikalinga registracija internetinėje platformoje www.switchit.lt .

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA