Renovacija – geras būdas atkreipti į save dėmesį | Kas vyksta Kaune

Renovacija – geras būdas atkreipti į save dėmesį

R. Tenio nuotr.

Daugiabučio namo renovacija yra didelis išbandymas ne tik namo gyventojams, bet ir jame įsikūrusioms verslo įstaigoms. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų užfiksuotuose namo Baršausko g. vaizduose pasimatė didžiausias šio namo išskirtinumas – čia veikia itin skirtingas paslaugas siūlančios įmonės.

[galerija kiek=”4″]

Renovuojamas namas K. Baršausko gatvėje, Kaune, jau kurį laiką paslėptas po permatoma uždanga ir apjuostas tvora, tačiau name įsikūrę verslininkai visais įmanomais būdais stengiasi atkreipti dėmesį, kad jų darbas dėl remonto nenutrūko.

Pirmiausia namas atkreipia dėmesį didžiuliu „Caparol“ dramblio logotipu, vėliau į akis krenta ir kiti užrašai, kviečiantys užsukti į autodalių krautuvę, parfumerijos parduotuvę, proginių drabužių saloną.

Name veikia ir kazino bei medicinines paslaugas teikianti klinika, greičiausiai nuo lošimų priklausomybių negydanti.. Papietauti kviečia „Pizza Mexico“, pasirinkimas platus – ant iškabos parašyta: picos, kebabai, buritai.

Šypseną kelia ir name įsikūrusios vairavimo mokyklos bei laidojimo paslaugų įmonės tandemas.

Panašu, kad čia visi vieni kitus papildo ir namas turi galimybę Kaune išgarsėti, kaip pastatas, suvienyjęs po vienu stogu pačiomis įvairiausiomis veiklomis užsiimančius verslus.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA