Fiksuoja skaitytojas: tvarką prie Kauno oro uosto prižiūri organizuota vežėjų grupuotė? | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: tvarką prie Kauno oro uosto prižiūri organizuota vežėjų grupuotė?

Asociatyvi / Delfi.lt nuotr.

Rugpjūčio antroje pusėje Kauno oro uostas atsisveikino su padidėjusiais keleivių srautais – baigus Vilniaus oro uosto pakilimo ir nusileidimo takų rekonstrukciją, viskas grįžo į senas vėžias, oro uostas grįžta į įprastą sau darbo ritmą. Tačiau vienas dalykas, skaitytojo Eigirdo teigimu, nesikeičia jau daugiau nei metus.

Nuo praėjusių metų Kauno oro uoste gali dirbti visi taksi vežėjai. Savo laiške portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijai Eigirdas rašo pastebėjęs, kad Kauno oro uoste „karaliauja“ organizuota taksistų grupuotė, kuri turi nusistačiusi savo tvarką ir kenkia čia norintiems dirbti pašaliniams taksi vežėjams.

„Labai gražus vaizdelis, kai pulkelis vairuotojų puola prie galimų keleivių…“ – pastebi skaitytojas. Taip pat, jo teigimu, vienas vyras, prisistatęs Aloyzu Šliauka, nurodinėja vairuotojams, už kokią kainą kur vežti keleivius, trukdo keleiviams pasirinkti taksi automobilį. Taip, Eigirdo teigimu, yra pažeidžiamos Keleivių vežimo už atlygį lengvaisiais automobiliais ir lengvaisiais automobiliais taksi taisyklės. Visa situacija pateikta vaizdo įraše.

Vaikinas kreipėsi į Kauno oro uostą, norėdamas išsiaiškinti, ar pats oro uostas apie tokią situaciją žino ir ar imasi kažkokių veiksmų. „Nejaugi taip sunku paskelbti bent elementarias taisykles, pagal kurias galima būtų dirbti, nebijant dėl savo sveikatos..“ – laiške rašo skaitytojas.

Su Kauno oro uostu susisiekti pabandė ir portalas „Kas vyksta Kaune“.

„Kauno oro uostas nėra nustatęs taisyklių, kaip taksi vairuotojai turėtų elgtis mieste ar aplink oro uosto terminalą. Taigi nelabai ką galime pasakyti. Dėl konkretaus taksistų elgesio derėtų kreiptis į taksi paslaugas teikiančias įmones arba fizinius asmenis, kurie užsiima šia veikla,“ – trumpai atsakė „Lietuvos oro uostai“ komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vedėja Indrė Baltrušaitienė.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA