„CityBee” avilyje – didelis „bičių” pagausėjimas | Kas vyksta Kaune

„CityBee” avilyje – didelis „bičių” pagausėjimas

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Siekiant, kad „CityBee” automobilių užtektų visiems grįžtantiems iš vasaros poilsio į miestus, įmonė automobilių parką papildė 30-ia atnaujintų „VW Golf”. 15-a iš jų išjudėjo į Kauną.

Akcentuojama, kad „CityBee” automobilius galima paimti viename mieste, o palikti – kitame, tad atnaujintų „VW Golf” skaičius miestuose gali kisti, priklausomai nuo to, kur su jais keliaus vairuotojai.

„Plėtrai pasirinkome „VW Golf” dėl jo praktiškumo ir „CityBee” bendruomenės nuolatinių gerų atsiliepimų apie šį modelį. Siekiame, kad tai būtų kuo patogesnė paslauga, tad visada atsižvelgiame į mūsų bendruomenės poreikius ir pageidavimus. Naujausiame „VW Golf” – atnaujinti priekiniai ir galiniai žibintai, gražesnė centrinė panelė, viduje – liečiamas ekranas, multifunkcinis vairas, klimato kontrolė. Taip pat, visi keturi langai – elektriniai. Neabejojame, kad klientai šiuos patobulinimus įvertins itin teigiamai”, – teigė „CityBee” vadovas Lukas Yla.

Jis atskleidė, kad įmonė planuoja dar gausesnę automobilių plėtrą rudenį – automobilių parką papildys 50-imt automobilių, kurių dalis atsidurs ir Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA