Pristatė automobilius, kuriais šį sezoną važinės Š. Jasikevičius ir kiti „žalgiriečiai“ | Kas vyksta Kaune

Pristatė automobilius, kuriais šį sezoną važinės Š. Jasikevičius ir kiti „žalgiriečiai“

R. Tenio nuotr.

Naująjį sezoną Kauno „Žalgiris“ pasitinka atnaujinęs ne tik sudėtį, bet ir automobilių parką. 

Ketvirtadienį 14-kai komandos narių įteikti įmonės „Volkswagen“ automobiliai, jais „žalgiriečiai“ naudosis visą sezoną, iki 2018 m. birželio vidurio. Šiais automobiliais važinės „Žalgirio“ legionieriai bei komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius. Prie „Žalgirio“ arenos esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje išrikiuotus automobilius iškart išbandė Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Robertas Javtokas, Kevin Pangos, Brandon Davies, Aaron White ir Antanas Kavaliauskas.

Šie nauji 14-ka automobilių skirti „Žalgirio“ krepšininkams, treneriams ir administracijai.

Įmonės „Volkswagen“ Lengvųjų automobilių pardavimo vadovas Jonas Kateiva teigė, kad „Žalgiris” pasipildė ne tik puikiais žaidėjais, bet ir gerais automobiliais. „Tai visiškai nauji automobiliai, su nuline rida, jų bendra vertė siekia apie pusę milijono eurų, automobilių kaina – maždaug po 30 tūkst. eurų, o brangiausias – „VW Sharan vertas 50 tūkst. Išskirtina, kad modelis „VW” flagmanas „Arteon“ Lietuvoje itin retas, šalyje tokių vos dešimt, nuo šiol tokiu važinės ir „Žalgirio“ vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius. Jo automobilis ypatingas ir tuo, kad galingas, siekia 240 arklio galių, 4 varomi ratai, visai naujas modelis, naujų formų, technologijų, sportinio dizaino. Kadangi Š. Jasikevičius šeimos žmogus, rinkome, kad ir jo šeimai tiktų ir jam patiktų sportiškas modelis”, – pasakojo J. Kateiva.

Jis informavo, kad kiti modeliai bus „VW Tiguan”,  „VW Passat” ir „Volkswagen Passat Alltrack“, kurių šalyje pakankamai daug. „Juos rinkome, kad būtų saugu važiuoti ir krepšininkų šeimoms, ne tik vieniems sportininkams. Mašinos išmanios, galingos, su navigacija, saugumo sistema, ekologiškais benzino varikliais”, – pastebėjo pašnekovas.

„Volkswagen Passat Alltrack“ atiteko „Žalgirio“ direktoriui Pauliui Motiejūnui ir sporto direktoriaus pareigas užimančiam Robertui Javtokui. Kevinas Pangosas ir Kauno komandos treniruotėse jau plušantys naujokai Aaronas White‘as bei Brandonas Daviesas jau džiaugiasi pagal jų poreikius užsakytais „Volkswagen Passat“ ir „Tiguan“ automobiliais, papildytais komforto ir saugumo įranga.

Europos čempionate savo šalies garbę ginančių legionierių – prancūzo Axelio Toupane bei serbo Vasilije Micičiaus naujieji „Volkswagen“ automobiliai dar laukia prisijungiant prie komandos.

Pirmasis automobilį išbandė Š. Jasikevičius, jam automobilis paliko gerą įspūdį: „Labai smagiai važiuojasi. Nesu didelis automobilių ekspertas, tačiau lengva vairuoti, jaučiuosi saugiai, ko daugiau reikia. Beje, tai pirmas mano „VW“ markės automobilis ilgesniam laikui“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Po „Arteon“ automobilio bandymo jis pavėžino „Facebook“ konkurso laimėtojus Paulių ir Giedrę, juos pravežė pro Ž. Šančius.

Komandos nariai automobilius naudos kasdien, vykdami ne tik treniruotis, bet ir asmeninėms reikmėms. Visi automobiliai nauji, su nuline rida, šį mėnesį atgabenti į Lietuvą. Visi jie su automatine pavarų dėže, nes toks buvo ypatingas žaidėjų reikalavimas.

Šiais automobiliais sportininkai važinės visą sezoną, iki 2018 m. birželio vidurio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA