Rugsėjo 1-osios galvos skausmas: kur Kaune geriausia pirkti gėles? | Kas vyksta Kaune

Rugsėjo 1-osios galvos skausmas: kur Kaune geriausia pirkti gėles?

Organizatorių nuotr.

Pirmoji rugsėjo diena kaip ir kasmet pražys daugybe gėlių, dovanojamų mokytojams, dėstytojams, darželių auklėtojams. Tradicinė rudens gėlė – kardelis tikriausiai ir šiemet išliks populiariausia rugsėjo 1-osios gėle, o didmenine ir mažmenine gėlių prekyba užsiimantys įmonės „Pasaulio gėlės“ darbuotojai tikina, kad jų pardavimo vietose už gražiausius kardelius Kaune mokėsite mažiausiai.

[galerija kiek=”12″]

Jau septyniolika metų rinkoje esančios įmonės pasiūlos asoritimentas, atkeliaujantis iš Olandijos ir kitų šalių, itin platus: skintos, vazoninės gėlės, dekoratyviniai augalai, floristikos reikmenys bei aukštos kokybės dirbtinės gėlės. Taip pat atliekami vejų, alpinariumų bei gėlynų apželdinimo darbai.

Didmenine ir mažmenine prekyba užsiimančios įmonės „Pasaulio gėlės“ skyriuose teikiamos ir interjero fitodizaino, kambarinių augalų persodinimo bei priežiūros, floristikos paslaugos, nuomojami augalai renginiams. Čia dirbantys profesionalūs floristikos specialistai pasiūlys ne tik savo kurtas gėlių kompozicijas, bet ir leisis į ieškojimus, atsižvelgdami į individualius klientų poreikius.

„Labiausiai į atmintį įsirėžusi gėlių kompozicija buvo sukurta 2016 metų žiemą – penkių metrų skorpionas, įteiktas garsiajai Vokietijos sunkiojo roko grupei „Scorpions“ koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje metu. Jam realizuoti prireikė daugiau kaip 2000 tamsiai raudonos spalvos rožių“, – sakė bendrovės „Pasaulio gėlės“ vadovas Vaidotas Beniušis.

Dar vienas įsimintinas gėlių užsakymas, pasak jų – įspūdingas rožių skaičius Šv. Valentino dienos proga. Vienai mylimajai buvo įteikta net tūkstantis rožių.

Įmonės skyriuose galima išsirinkti ir nusipirkti gėlių žiedų tiek, kiek geidžia širdis ir leidžia piniginė. Kalbėdami apie populiariausias rožių spalvas, „Pasaulio gėlės“ atstovai sako, kad klasikinės spalvos: balta ir raudona tebėra perkamiausios, tačiau mėgiamos ir kitos netradicinės spalvos.

Ruošiantis šventėms dažnai pristinga laiko, tad įvairios paslaugos užsakomos internetu. Jau nuo rugsėjo mėnesio, pirkėjų patogumui pradės veikti atsinaujinusi „Pasaulio gėlės“ elektroninė parduotuvė. Joje bus galima patogiai užsisakyti skintas gėles, vazoninius augalus, žiedų kompozicijas ar puošybos detales. Jau dabar galima pamatyti atsinaujinusį įmonės logotipą.
„Prekės, kurias klientai užsisakys elektroninėje parduotuvėje, bus pristatomos ne tik Kaune, bet visose Baltijos šalyse. Planuojame pateikti didelį prekių asortimentą. Užsisakantiems elektroninį naujienlaiškį – pažadame puikius pasiūlymus apie kuriuos sužinos pirmieji. Kainos perkant gėles mūsų parduotuvėse ar internetu nesiskirs.“, – pasakoja „Pasaulio gėlės“ vadovas Vaidotas Beniušis.

„Pasaulio gėlės“ skyriai Kaune įsikūrę: Jurbarko g. 5, Jonavos g. 3, Savanorių pr. 111, Kovo 11-osios g. 22 bei Prekybos miestelyje Urmas – Geltonoji galerija, 1 salė. Jurbarko g. 5 esantis skyrius pirkėjų patogumui dirba kasdien nuo 7 iki 19 valandos.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA