Šeštadienį duris Kaune atvers antroji didžiausia „Elektromarkt“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį duris Kaune atvers antroji didžiausia „Elektromarkt“ parduotuvė

Organizatorių nuotr.

Buitinės technikos ir kompiuterinės technikos parduotuvių tinklas „Elektromarkt“ tęsia plėtrą Lietuvoje – rugpjūčio 26 d., šeštadienį, 10 val. Veiverių g. 142A atidaroma antroji tinklo parduotuvė Kaune – investicijos siekia 1,5 mln. eurų. Parduotuvės atidarymo proga šeštadienį lankytojų lauks išskirtiniai pasiūlymai ir susitikimas su krepšininkais – kauniečiais Edgaru Ulanovu ir Mariumi Grigoniu.

[galerija kiek=”4″]

Pasak „Elektromarkt“ komercijos vadovo Vitalij Tarasevič, Kaunas naujajai parduotuvei pasirinktas neatsitiktinai: „Vilniuje turime tris parduotuves, o Kaune iki šiol – tik vieną. Šiame mieste matome nemažai potencialo, tad esame įsitikinę, kad naujoji parduotuvė sustiprins „Elektromarkt“ pozicijas Kaune.“ Lokacija naujajai parduotuvei išrinkta atlikus išsamią vietos gyventojų apklausą ir atsižvelgiant į faktą, kad šioje Kauno dalyje tokio tipo parduotuvės nėra. „Vartotojų apklausa taip pat lėmė ir tai, kad šioje parduotuvėje daugiau dėmesio skirsime buitinei ir įmontuojamai technikai“, – prideda V. Tarasevič.

Investavo per 1,5 milijono eurų

Naujoji „Elektromarkt“ parduotuvė įrengta per itin trumpą laiką – darbai užtruko vos 3 mėnesius. „Norėjome suspėti parduotuvę atidaryti iki rugsėjo, kai dauguma pirkėjų po atostogų grįžta į namus. Orams vėstant namie praleidžiame vis daugiau laiko ir neretai suprantame, kad vienas ar kitas buities prietaisas paseno ir jį reikia keisti nauju. Tokius pirkėjų įgeidžius norėjome padėti išpildyti naujoje ir modernioje parduotuvėje“, – teigia „Elektromarkt“ komercijos vadovas.

Parduotuvės plotas – daugiau nei 2200 kv. m. Tai viena didžiausių tinklo parduotuvių Lietuvoje ir didžiausia laikinojoje sostinėje.

Auga elektroninė prekyba

Nors „Elektromarkt“ nuolat ieško naujų plotų parduotuvėms, nepamirštama ir elektroninė prekyba. „Šiuo metu matome didelį prekybos internetu potencialą – auga tiek mūsų elektroninės parduotuvės rezultatai (šiuo metu pajamos iš elektroninės prekybos sudaro apie 15 % viso tinklo apyvartos), tiek investicijos į ją. Tačiau lietuvių noras „pačiupinėti“ perkamą daiktą kol kas dar labai gajus, todėl apsvarstome visus komercinių patalpų nuomos ar pardavimo pasiūlymus“, – tvirtina V. Tarasevič.

Šiuo metu, įskaitant naująją parduotuvę Kaune, „Elektromarkt“ tinklą sudaro 14 prekybos taškų 9-iuose Lietuvos miestuose.
Daugiau informacijos skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA