Sekmadienį zoologijos sode – muzikiniai nuotykiai laukiniame mieste | Kas vyksta Kaune

Sekmadienį zoologijos sode – muzikiniai nuotykiai laukiniame mieste

Organizatorių nuotr.

Jau šį sekmadienį, rugpjūčio 27 d., kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami apsilankyti unikaliame renginyje „Zoo Wonderland: nuotykiai laukiniame mieste“, kuris vyks Lietuvos zoologijos sode. Nuo pat 10 val. ryto lankytojų lauks pramogos, skirtos visai šeimai, o muzikos mylėtojus džiugins net trys atviros scenos, kuriose vyks skirtingų atlikėjų pasirodymai.

„Zoo Wonderland: nuotykiai laukiniame mieste“ – tai įžanginis ir vienintelis „Akordeono muzikos savaitės“ koncertas, vyksiantis Kaune, mat kiti, jau tradicinės savaitės renginiai, vyks sostinėje. Zoologijos sode 13 val., 14:30 val., ir 16 val. koncertuos veržlus kauniečių akordeonistų kvartetas „Indeed“, instrumentinis ansamblis „Trio Mediante“ iš Latvijos bei Martynas Levickis su energingu styginių kvartetu „SinChronic“.

Taip pat zoologijos sode vyks ir įvairios pramogos: gyvūnų pristatymai, edukacija „Zoologijos sodo muzikos virtuozai“, galimybė išmokti pūsti milžiniškus muilo burbulus kartu su „Burbulų Dėde“, o patiems meniškiausiems „Šeimos kūrybinė studija“ siūlys tapyti ant vandens. Taip pat renginio lankytojai galės pasigrožėti menininko R. Anusausko fotografijų paroda bei dalyvauti dokumentinio filmo pristatyme „Keturi metų laikai“. Be viso to, lankytojų lauks ir „Robotikos akademijos“ edukacija bei galimybė dalyvauti fotosesijoje, įamžinti savo unikalias vasaros akimirkas.

Rugpjūčio 27 d. negalios įprasti zoologijos sodo bilietai, dovanų kuponai ir abonementai. Patekti į zoologijos sodą bus galima tik su specialiais renginio bilietais, informacija apie juos ir renginio programa pateikiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA