Kas vyksta Kaune rugpjūčio 25-27 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune rugpjūčio 25-27 dienomis? (Renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Atrodo, dar prieš kelias dienas džiaugėmės atėjusia vasara, trumpomis naktimis ir skubėjome iš miesto. Bet štai, paskutinis vasaros savaitgalis jau čia, miestas vėl pilnas žmonių. Nors orai nelepins ir visaip bandys jus įspėti apie ateinantį rudenį, Kaunas bus pilnas gyvybės ir kvies paskutinį vasaros savaitgalį praleisti turiningai.

Naktinis Urmo bėgimas

Paskutinė vasaros penktadienio naktis, mėnulio ir žvaigždžių nušviestas Kaunas… Miego tokią naktį tikrai nesinorės! Nuo 19 val. prekybos miestelyje „Urmas“ susirinks ryškiais rūbais pasipuošę bėgikai ir įrodys, jog naktis gali būti skirta ne tik miegui. Dalyvių laukia dovanos. Dalyvavimas mokamas.

Urban art’17 Raseiniuose

Jei Kaunas jūsų šį savaitgalį nevilios ir norėsis pabėgti toliau nuo šio miesto, visus meno mylėtojus priims Raseiniai – čia vyks trečiasis „Prabylančių miesto erdvių“ projektas. Susilies visi įvairiausi menai – nuo pirmojo Raseiniuose Slam poezijos turnyro iki netikėtų džiazo koncertų autobusų stotyje. Miestas tiesiog alsuos gyvybe. Festivalis nemokamas.

Romuvos lauko kino teatras

Penktadienį, „Romuvos” lauko salėje išvysime dar vieną premjerą – čekų kino juostą „Mokytoja”. Tai filmas apie Bratislavos priemiesčio mokyklos kasdienybę, kurios rutina išardoma naujai pasirodžiusios mokytojos. Iš pradžių užsidegimą ir rūpestingumą spinduliavusi charizmatiška mokytoja Marija ima rodyti tikrąjį savo veidą. Ji manipuliuoja tėvais ir šie, pasidavę spaudimui, pradeda „mokėti“ įvairiomis paslaugomis ir dovanomis mainais į vaikams rašomus gerus pažymius. Praleisti – nevalia. Filmo seansas mokamas.

Mados mugė KODAS|477

Šeštadienį Kauno senamiestis kviečia į mada pripildytas Senamiesčio gatves. Jūsų lauks įvairūs menininkai su savo darbais ir ekspozicijomis, gatvės muzikantai svaigins savo muzika, o Mindaugas Juodis, Marijus Petrauskas ir kiti įtrauks visus į įvairius užsiėmimus ir veiklas. Vyks mados kolekcijų pristatymai. Renginys nemokamas

Laisvės piknikas

Pernai lygioje vietoje atsiradęs ir milžiniško palaikymo sulaikęs Andriaus Tapino „Laisvės piknikas” tapo vienu netikėčiausių ir didžiausių renginių. Šiemet šis renginys – laukiamas ir šiltai pasitinkamas. Šeštadienį Nemuno salos laukia visiškas anšlagas – nuo geriausios muzikos, iki diskusijų ir debatų erdvių bei aibės įdomiausių veiklų. Nepraleiskite ir daugiau informacijos apie renginį skaitykite čia. Renginys nemokamas.

Vasaros išlydėtuvių šventė

Šeštadienio popietę taip pat vyks projekto „Kauno piliakalniai mena…“ vasaros išlydėtuvių šventė „Vasara, dar pabūk su mumis“. Prie Kauno marių visi, norintys palydėti vasarą aktyviai, bus laukiami ir šiltai priimami. Laukia bardų muzika, atrakcionai vaikams, savitarnos foto studija ir daug kitų veiklų. Renginys nemokamas.

Uodo šeimų šventė

Laikas praleistas su šeima yra neįkainojamas. Tą supranta visi. Tad pasidabinę šūkiu „Šeima – visų pirma!”, gerai kauniečiams žinomo Uodo šeimos turgelio organizatoriai šį sekmadienį visus kviečia ne pirkti ir parduoti, o atvykti į pirmąją Uodo šeimų ir sveikatinimo šventę ir pabūti visiems kartu. Sekmadienį Nemuno salos aikštelė priklausys šeimoms, čia karaliaus sportas, žaidimai, linksmybės ir gera nuotaika. Dalyvavimas nemokamas.

Kauno Zoologijos sodas kviečia: nuotykiai laukiniame mieste

Ar liūtams patinka tango? Ar ilgakaklės žirafos išgirsta iš apačios atsklindančius akordeono garsus? Gyvūnai būtinai atsakys į šiuos klausimus mažiesiems zoologijos sodo lankytojams, kurie kartu su tėveliais galės smagiai praleisti sekmadienio popietę muzikos, muilo burbulų ir cukraus vatos karalystėje. Renginys mokamas.

Visą aibę renginių rasite mūsų renginių kalendoriuje.. Prieš išeidami iš namų nepamirškite paspausti čia ir pasitikrinti orų prognozės – saulę keis leitaus debesys ir atvirkščiai, tad būkite pasiruošę viskam. Kaunas savaitgalį bus pilnas gražių iniciatyvų ir laisvės – mėgaukitės tuo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA