Gyventojai prašo pagalbos: Kauno daugiabučio laiptinėje siautė įžūlus vagišius | Kas vyksta Kaune

Gyventojai prašo pagalbos: Kauno daugiabučio laiptinėje siautė įžūlus vagišius

Portalo Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Daugiabučiame namie įrengtos vaizdo kameros užfiksavo vaizdus, kurie, kaip įtariama, byloja apie vykdytą nusikaltimą. Neseniai įkurtame gyvenamųjų namų kvartale, Šilainių mikrorajone, vieną rugpjūčio naktį šmirinėjo ilgapirštis, nepabūgęs vienas imtis galimai iš anksto numatytų planų.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, jog viename iš Smėlių kvartalo daugiabučių, esančio Baltų prospekte 193, darbavosi vagišius. Tai, pasak gyventojų, įvyko rugpjūčio 10 dienos naktį, maždaug 02:00-03:00 val. nakties.

„Naktį prie namo apsilankė jaunuolis su kuprine ant pečių, kuris atsuktuvo pagalba bandė įsilaužti į laiptinę. Tai jam nesunkiai pavyko, tačiau pastebėjęs laiptinės viduje veikiančias vaizdo kameras, iš laiptinės išėjo. Po kurio laiko grįžo. Tik šįkart be kuprinės – veikiausiai manydamas, jog tokiu būdu pavyko užsimaskuoti“, – pasakoja namo gyventojai.

Pasak kauniečių, su nauja manoma maskuote grįžęs vaikinas mėgino lįsti ir į garažą – liftu nuvažiavo į žemutinį-nulinį aukštą. Tikriausiai galvojo, kad pateks į garažą, tačiau jam tai nepavyko, sako portalo skaitytojai.  Vėliau, skaitytojų teigimu, tas pats jaunuolis esą laužė ir kitas lauko pusėje esančias duris, bet nesėkmingai.

„Nors jau informavome policijos pareigūnus, padėkite surasti asmenį, užfiksuotą vaizdo įraše. Norime informuoti apie įvykį ir kitų namų gyventojus. Gal tai padės apsaugoti kauniečių turtą“, – viliasi minėto namo gyventojai.

Jų teigimu, žalos pridaryta namažai – sugadinta kodinė durų spyna ir garažo durys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA