Kaune koncertuos jauniausios ir talentingiausios šalies grupės | Kas vyksta Kaune

Kaune koncertuos jauniausios ir talentingiausios šalies grupės

Organizatorių nuotr.

Kylančios jaunos Lietuvos grupės – taip vienu sakiniu galima apibūdinti trejetą kolektyvų, kurie ketvirtadienį, rugpjūčio 17 d., renginyje „100/3 Live“ koncertuos Kauno menininkų namų kiemelyje.

„Nors nemažai grupių „ateities žvaigždėmis“ pasivadina kiek avansu, mūsų ciklą atidarantis trejetukas jau nemažai parodė ir įrodė“, – sako naujos koncertų serijos „100/3“ organizatoriai.

Vilniečiai „Timid Kooky“ šiemet tapo net dviejų jaunų grupių konkursų – pavasarį vykusio „Garažo“ ir tarptautinio muzikos inkubatoriaus „Novus“ – nugalėtojais. Pašėlusia energija, charizma ir rokenroline energija išsiskiriantis trio užkariavo ir muzikos kritikų simpatijas.

Kaipėdiečių Tautvydo Tomkaus ir Andriaus Šarkos duetas „Abii“ pagrindinį šalies jaunų grupių konkursą „Garažas” laimėjo dar pernai, o taip pat nugalėjo „Galapai Music Challenge. Muzikantai šiemet persikėlė į Vilnių ir subrandino naują alternatyviosios elektronikos ir roko sintezės programą.

Vakaro šeimininkai, kauniečiai „Silverpieces” šiemet jau pasirodė „Galapagų” ir „Granatų” scenose, o po „100/3“ išvyksta į didžiausią pietų Lenkijos roko festivalį „Cieszanow Rock 2017“.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia. 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA