Geros žinios: savivaldybė palaiko idėją Kaune įrengti vandens pramogų parką | Kas vyksta Kaune

Geros žinios: savivaldybė palaiko idėją Kaune įrengti vandens pramogų parką

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Rugpjūčio pradžioje portale „Kas vyksta Kaune“ publikavome straipsnį „Ką kauniečiai norėtų matyti vietoj legendinio Merkurijaus?“. Nuomonių būta įvairių, tačiau vienas iš daugelio skirtingų siūlymų sulaukė itin didelio susidomėjimo. Didžioji dalis kauniečių palaikė idėją minėtoje vietoje įkurti vandens pramogų parką. Ar tai – realu? Atsakymą jau turime.

Tam, kad kauniečių išsakytas ir gausiai palaikytas noras neliktų neišgirstas ir nesužinotas, „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai, sumanė apie tai informuoti Kauno miesto savivaldybės atstovus. Kas žino, galbūt tai juos sudomins ir gyventojų idėja netolimoje ateityje bus įgyvendinta. „Ar galėtų būti taip, kad Kaune, pavyzdžiui, buvusio „Merkurijaus“ slype, atsirastų vandens pramogų parkas?“, – paklausėme Kauno miesto tarybos nario Andriaus Palionio.

„Jeigu tik privatus verslas įsiklausytų į miestiečių poreikį, tai šioje ar kitoje miestiečiams patogioje vietoje vandens atrakcionų parko įrengimas būtų tikrai sveikintina idėja. Dėl tokio parko atsiradimo mieste pradėsime ir vidinę diskusiją. Miestiečių idėjas visuomet apsvarstome ir esant galimybei įgyvendiname“, – sakė jis.

Nieko nelaukdami kreipėmės į sostinėje įsikūrusio „Vichy“ vandens parko generalinį direktorių, užsimindami jam apie kauniečių norą miestą paįvairinti įdomia veikla ir turėti vandens pramogų parką. „Galbūt planuojate veiklą plėsti ir į Kauną?“, – pasiteiravome.

„Kol kas tokios galimybės nesvarstėme. Norint sužinoti, ar vandens pramogų parkas – realus statinys Kaunui, reikėtų atlikti detalią analizę ir sudaryti verslo planą“, – teigė UAB „Vandens parkas“ generalinis direktorius: Marius Šiškauskas.

Atrodo, kauniečių išsakytos idėjos įgyvendinimo teks palaukti. Sunku nuspėti, ar tokio pobūdžio pramogos pasieks Kauną, o jei pasieks, tuomet kada? Tačiau, kad ir kaip bebūtų, belieka tikėtis, kad Kaune pramogų ir įdomybių nestigs.

Klausiame skaitytojų: ar Kaunui iš tiesų trūksta vandens pramogų parko? O galbūt mieste norėtųsi dar kažko? Kas tai galėtų būti?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA