Šeštadienio audros padariniai neaplenkė ir Birštono: kviečia vienytis žmones | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio audros padariniai neaplenkė ir Birštono: kviečia vienytis žmones

Birštono kurorto „Facebook“ profilio nuotr.

Vakar, šeštadienį, šėlusi gamta šalyje pridarė nemažai žalos. Kauno miesto ir rajono gyventojai dalijosi nuotraukomis bei vaizdo įrašais su užklupusios liūties vaizdais. Portalo redakciją pasiekė ir žinios iš prie Dusios ežero poilsiavusių kauniečių. Tačiau, pasirodo, tai dar ne viskas – stipriai nukentėjo ir Birštono kurortas. Prašoma žmonių pagalbos.

[galerija kiek=”4″]

Socialinio tinkle „Facebook“, paskyroje  Birštono kurortas rašoma: „Rugpjūčio 12 dienos popietę visoje Lietuvoje praūžus audrai, stipriai nukentėjo Birštono savivaldybės teritorija. Stipri audra padarė daug žalos – išvartyti medžiai, nulaužtos šakos, sudaužyti šviestuvai.
Informuojame, kad šiuo metu Birštono miesto tvarkymo tarnyba atlaisvina takus, gatves, šalina pavojų keliančius medžius. Tarnyba, šalindama visus patirtus padarinius, dirbs visą savaitgalį“.

Gyventojai kviečiami prisidėti prie audros padarinių pašalinimo. „Turintys reikalingą techniką ir norintys padėti tvarkyti viešąsias savivaldybės erdves, prašome kreiptis į miesto tvarkymo tarnybos direktorių Algirdą Kederį, tel. 868250289 arba vyr. inžinierių Kęstutį Valentukevičių, tel. 869843057 dėl darbų koordinavimo. Taip pat prašome įstaigų ir įmonių vadovus sutelkti savo kolektyvus, darbuotojus, likviduojant ir tvarkant įstaigų teritorijose padarytą audros žalą. Taip pat prašome informuoti tarnybą apie audros padarytus padarinius Jūsų privačiose valdose ar kitose savivaldybės vietose“, – informuoja Birštono administracija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA