Šeštadienio kaitrą pakeitė škvalas: kauniečių atsiųsti vaizdai nustebintų net visko mačiusius | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio kaitrą pakeitė škvalas: kauniečių atsiųsti vaizdai nustebintų net visko mačiusius

Šeštadienio kaitrą pakeitė milžiniška liūtis. Dangus kaip reikiant prapliupo, jo išdaigos neliko nepastebėtos ir sulaukė kauniečių reakcijos. Vieni įstrigo kelyje ir automobiliuose ginasi nuo lietaus įjungę langų valytuvus. Kiti – delnuose laiko šaltas dovanas, nukritusias tiesiai iš aukštybių.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytoja Ugnė praneša apie gausią liūtį važiuojant kryptimi Kaunas-Vilnius. „Automobilių vairuotojai stovi šalikelėse, įjungę avarinius signalus, o valytuvai nespėja valyti nuo lietaus šlampančių stiklų“, – sako ji. Moteris atsiuntė užfiksuotą vaizdo įrašą, kuriame pro automobilio priekinį stiklą matosi, atrodytų, be sustojimo pliaupiantis dangus ir žibantys kelyje stovinčių automobilių žibintai.

Kitas skaitytojas Saulius pasidalino nuotraukomis, kuriose vaizdai iš šiandieninio škvalo Gervėnupyje, Kauno rajone. Vyro užfiksuotose fotografijose stebėtini vaizdai – rankose laikomi nemažo dydžio ledukai, tik ne iš parduotuvės, o tiesiai iš gamtos – nemokamai. Jais nusėta ir visa pieva.

Kauniečiai, klausiame jūsų: ar vietoje, kurioje esate, taip pat prapliupo stiprus lietus? Gal pavyko užfiksuoti, pasidalinkite vaizdais komentaruose.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA