„Siuntos drive“ autobusų stotyje sulaukė netikėto kliento | Kas vyksta Kaune

„Siuntos drive“ autobusų stotyje sulaukė netikėto kliento

Įmonės nuotr.

Šį penktadienį Kauno autobusų stoties siuntų terminalas sulaukė netikėto lankytojo. Kauniečiai nufilmavo kaip mergina ant žirgo atjojo išsiųsti siuntos. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų užfiksuotus kadrus suskubo pakomentuoti įmonės „Kautra“ atstovai.

„Dažniausiai sulaukiame klientų su automobiliais, ne žirgais. Bet nemažai klientų atvyksta ir su motociklais ar motoroleriais. Laukiam klientų su visokiomis transporto priemonėm, galbūt išskyrus su žirafom, nes yra ribojamas transporto priemonės aukštis”, – juokėsi Kauno siuntų terminalo vadovė Indrė Ūsaitė.

Kauniečiai siunčiantys siuntas gali siųsti ne tik įprastai atvykę į terminalą. Bet ir privažiavę prie langelio ir atidavę siuntą neišlipę iš automobilio. Per dieną naudojantis “drive” paslauga išsiunčiama virš ketvirtadalio siuntų, kurios vyksta per Kauno terminalą.

„Smagu, kad ši paslauga pasiteisino. Kauniečiai imlūs naujovėms ir drąsiai naudojasi. Nors paslauga veikia tik pusę metų, kiekvieną mėnesį sulaukiame vis daugiau klientų siunčiančių siuntas tokiu būdu” , – kalbėjo siuntų vadovė.

“Siuntos Drive” langelyje galima priduoti ir atsiimti nedideles siuntas, telpančias per automobilio langelį. Tai analogų neturinti ne tik mūsų šalyje, bet ir Europoje paslauga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA