Vairuotojus piktina naujovė Karaliaus Mindaugo prospekte | Kas vyksta Kaune

Vairuotojus piktina naujovė Karaliaus Mindaugo prospekte

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaunas aktyviai keičiasi ne tik tvarkydamas miesto aplinką, bet ir kelius bei jų ženklinimą. Į portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistus kreipėsi nepatenkinti vairuotojai. Neseniai juos pasitiko naujovė Karaliaus Mindaugo prospekte. Kauniečiai skundžiasi, kad tai sukelia nepatogumų ir perspėja kitus vairuotojus būti akyliais.

„Kodėl buvo panaikintas nusukimas į kairę važiuojant Karaliaus Mindaugo prospektu nuo Žemųjų Šančių į „Žalgirio areną“? Toks netikėtumas sukelia daug nepatogumų kasdien važiuojant į darbą“, – sako skaitytojai.

Kodėl nuspręsta pakeisti anksčiau galiojusį ženklinimą minėtoje vietoje, pasiteiravome Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Pauliaus Kero.  „Kairysis posūkis buvo uždraustas „Žalgirio“ arenos valdytojo prašymu, pritarus eismo saugumo komisijai“, – komentavo jis.

Pasak P. Kero, posūkis į kairę pusę mažina pralaidumą Karaliaus Mindaugo prospektu.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo Gedimino video fiksuotas pažeidimas.

Klausiame kauniečių: ar pastebėjote įvardintus pasikeitimus Karaliaus Mindaugo prospekte? Ką apie tai manote?

[contact-form][contact-field label=”Vardas” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”El. pašto adresas” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Interneto puslapis” type=”url” /][contact-field label=”Žinutė” type=”textarea” /][/contact-form]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA