Mokyklinių uniformų gamintojai išsprendė didžiausią tėvų problemą | Kas vyksta Kaune

Mokyklinių uniformų gamintojai išsprendė didžiausią tėvų problemą

Raimonda Vysnia Photography nuotr.

Artėjant naujiems mokslo metams daugelis mokinių ir jų tėvų skuba užsakinėti mokyklines uniformas dvejodami, ar spės jas gauti iki rugsėjo 1-osios. Dar daugiau dvejonių kelia tai, ar gauta uniforma tikrai atitiks moksleivio dydį ir bus tokia, kokią ją įsivaizdavo pirkėjas.Lyderiaujančio mokyklinio uniformų gamintojo „8ToGo“ vadovas Donatas Puodžiukynas tikino, kad šiuo metu apsilanko itin daug įtampą patiriančių pirkėjų ir atskleidė, kaip sprendžia jiems iškilusias problemas, kad mokyklinę uniformą būtų ne tik patogu įsigyti, bet ir lengva stilingai atrodyti.

[galerija kiek=”8″]

„Iš tiesų, kasdien susiduriame su pirkėjais, kurie atskuba nespėję užsisakyti uniformos kitur, nes ji nebūtų pagaminta iki rugsėjo 1-osios. Tačiau mes greitai juos nuraminame, kadangi Vilniaus ir Kauno firminėse „8ToGo“ parduotuvėse, salose Vilniaus, Šiaulių ir Klaipėdos Akropoliuose bei visose „Apranga“ parduotuvėse mūsų gaminamas uniformas galima įsigyti ištisus metus“, – kalbėjo vienintelio Lietuvoje gamintojo, parduodančio jau pasiūtas mokyklines uniformas, vadovas D. Puodžiukynas.

Įmonės vadovas tikina, kad daugelis pirkėjų nerimauja ne tik dėl to, jog kitur uniformos nespės pagaminti, bet ir dėl to, ar jos dydis tikrai bus tinkamas. „Žinoma, jei pirkėjas kažkur užsisakęs gauna uniformą laiku, tačiau pastebi, kad ji nėra tinkama, taip greitai jos nesutvarkysi. Tačiau mūsų parduotuvėse ši problema tiesiog neegzistuoja, kadangi uniformų asortimentas platus ir dydžių turime įvairiausių – viską galima matuotis iškart“, – kalbėjo D. Puodžiukynas.

Dėl gausaus mokyklinių uniformų asortimento, kurį mokiniams siūlo „8ToGo“, D. Puodžiukynas pastebi, kad jaunimas nebijo eksperimentuoti ir stengiasi susikurti stilingą įvaizdį. „Mes visuomet siūlome įvairiausių aprangos detalių – peteliškių (peteliškes labai mėgsta ir merginos), lankelių, fantazijų, kad kiekvienas galėtų rasti sau tinkančią ir patinkantį įvaizdžio akcentą. Žinome, kad visuomenė nuo neatmenamų laikų mokyklinę uniformą laiko nuobodžia prievole, todėl stengiamės, kad mokiniai ne tik gerai jaustųsi, bet ir galėtų išreikšti save bei atrodyti stilingai“, – pasakojo D. Puodžiukynas.

Būna atvejų, kai tėvai savo vaikams ieško pigesnio mokyklinės uniformos varianto, tačiau „8ToGo“ vadovas tikino, kad tokia praktika paprastai nepasitvirtina. „Visada bet kokią prekę gali rasti kažkur pigiau, bet – kokį rezultatą tuomet gauname? Uniformą, kurią gali tekti keisti gal net nepraėjus pusmečiui. Mes orientuojamės į kokybę ir labai dažnai mokiniai mūsų uniformas dėvi kelerius metus. Reikia nepamiršti, kad mūsų klientai – jaunos, veržlios, vietoje nenustygstančios asmenybės, todėl gera aprangos kokybė – vienas svarbiausių aspektų, į kuriuos reikia atsižvelgti, jeigu norite, kad jūsų vaikas mokyklinę uniformą dėvėtų kuo ilgiau“, – patarė įmonės vadovas.

Mokyklinių uniformų gamintojas „8ToGo“, vienintelis, parduodantis jau pasiūtas mokyklines uniformas, savo asortimentą nuolat plečia, kad jaunimui reikalinga apranga būtų pasiekiama kuo paprastesniu būdu. Todėl interneto parduotuvėje www.8togo.lt, firminėse parduotuvėse Kaune ir Vilniuje, „Aprangoje“ ir Vilniaus, Šiaulių bei Klaipėdos „Akropolių“ salose galima įsigyti ne tik visą mokyklinės uniformos komplektą, bet ir sportinę aprangą bei įvairiausių aksesuarų, reikalingų sukurti puikų įvaizdį.

Vaizdo įrašo autorius: L.Čužiauskas MEDIA

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA