Kauno „Žalgiris“ bendradarbiaus su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ bendradarbiaus su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu. Šia sutartimi siekiama dar labiau skatinti sporto kultūros vystymąsi, skleisti meilę krepšiniui ir prisidėti prie Eurolygos augimo.

Du Eurolygos senbuviai abipusiai naudingo bendradarbiavimo sieks krepšinio populiarinimo, laisvalaikio organizavimo, sveikos gyvensenos skatinimo, verslo santykių ir kitose srityse.

Pirmieji bendradarbiavimo daigai tarp „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ klubų buvo pasėti dar šių metų kovo mėnesį. Minint Pasaulinę Dauno sindromo dieną Kaune apsilankė paaugliai iš Turkijos neįgaliųjų asociacijos. Per Eurolygos mačą „Žalgirio“ arenoje jie žengė į aikštę rungtynių pristatymo metu bei turėjo galimybę išbandyti savo jėgas krepšinio rungtyse su kolegomis iš Lietuvos.

Iš šio susitikimo kilusi energija buvo viena iš priežasčių, paskatinusių dvi Eurolygos komandas ieškoti sąlyčio taškų įvairiose srityse. Prasidėjusi draugystė padėjo sukurti ketinimų protokolą. Be krepšinio sklaidos klubų bendradarbiavimas apims įvairius socialinius projektus, skatins sporto turizmą, bus dalijamasi patirtimi bilietų pardavimo, marketingo ir sporto organizavimo sferose.

Abu klubai turi kuo pasigirti marketingo srityje. Liepą tradiciniuose rinkimuose Eurolyga pasveikino produktyviausią marketingą demonstruojančias Eurolygos bei Europos taurės komandas ir „Anadolu Efes“ ekipai skyrė auksinį, o „Žalgiriui“ – sidabrinį apdovanojimą.

Naujajame sezone „Anadolu Efes“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje lankysis lapkričio 23-iąją, o žalgiriečiai Stambule Eurolygos rungtynes sužais lygiai už 3 mėnesių – vasario 23 dieną.

Neatmetama galimybė, kad šios dvi komandos draugiškose rungtynėse susitiks ir besiruošdamos artėjančiam sezonui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA