Skaitytojo pasipiktinimas: už žmogaus gyvybę svarbesnis maršruto tvarkaraštis | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo pasipiktinimas: už žmogaus gyvybę svarbesnis maršruto tvarkaraštis

Skaitytojų nuotr.

Pirmadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė pasipiktinimo pilnas skaitytojo laiškas. „Yra tekę sutikti įvairiausių vairuotojų, bet kad elgtųsi taip įžūliai dar nebuvau matęs“ – rašo kaunietis.

Skaitytojas pasakoja, jog šią pavakarę, maždaug 17:15 val., V. Krėvės prospekte visai netoli Statybininkų rengimo centro stotelės, ėjo per perėją. Vaikinas jau buvo įžengęs į perėją, kai pamatė, jog kitoje juostoje link perėjos artėja troleibusas. Kauniečiui neliko nieko kito, kaip tik pristabdyti viduryje kelio.

„Vairuotoja net nemanė sustoti ir prašvilpė kažkur keliolika centimetrų nuo manes, o aš tik spėjau jai ranka pamoti, lyg teiraudamasis, ką ji čia daro“ – laiške rašo skaitytojas. Tačiau tai, kaip pasielgė 7 maršruto troleibusą vairavusi moteris jį ne juokais supykdė – nuvažiuodama ji pro langą iškišo ranką ir parodė vidurinį pirštą.

Troleibusas

Toks elgesys vaikinui pasirodė nepriimtinas – kam reikia švaistytis nepadoriais gestais? „Taip pat labai dažnai atrodo, kad troleibusų vairuotojai mano, jog svarbiau už pėsčiųjų ir kitų eismo dalyvių gyvybę yra maršruto grafikas,“ – piktinasi kaunietis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA