Pasiūlymas smulkiajam ir vidutiniam verslui: startavo užimtumo didinimo programa | Kas vyksta Kaune

Pasiūlymas smulkiajam ir vidutiniam verslui: startavo užimtumo didinimo programa

Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

Rugpjūčio 1 dieną startavusiai Užimtumo didinimo programai šiemet 75 tūkst. eurų skyręs Kaunas kviečia verslininkus teikti paraiškas ir įrodyti, jog įmonės – socialiai atsakingos. Tikimasi, kad pasinaudoję parama verslo atstovai įdarbins daugiau kaip 70 asmenų. Paraiškų bus laukiama iki rugpjūčio 21 d.

Verslininkai gautas lėšas galės skirti įdarbinto asmens atlyginimui, darbo medžiagoms ir priemonėms įsigyti, atvykimo į darbą išlaidoms padengti, darbo vietai atnaujinti. Pasibaigus projektui, verslininkai privalės įdarbinti ne mažiau kaip 50 proc. programoje dalyvavusių asmenų ne trumpesniam kaip 6 mėnesių laikotarpiui.

„Programos tikslas – didinti darbo jėgos kvalifikaciją pagal rinkos poreikius, suteikti darbą jo ieškantiems žmonėms ir tose darbovietėse juos išlaikyti bei suteikti profesinių ir praktinių įgūdžių“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėjas Tadas Metelionis.

Programa skirta asmenims, kurie baigė profesinio mokymo arba aukštąją mokyklą ir yra užsiregistravę Kauno teritorinėje darbo biržoje.

Paraiškų pateikimo galutinis terminas – rugpjūčio 21 d. 15 val.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA