Kas vyksta Kaune rugpjūčio 4-6 dienomis? (Renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune rugpjūčio 4-6 dienomis? (Renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasara įgauna pagreitį – užtikrintai žengiame į paskutinį kalendorinės vasaros mėnesį. Ir nors pradėjome jį su didžiausiais karščiais ir lietumi, savaitgalį taip nebus – lietus turėtų aplenkti Kauną, tačiau termometro stulpelis nepakils aukščiau 20 laipsnių. Detalesnę orų prognozę rasite čia. Nors Kauno miestas ir bus ramesnis, tačiau viskas aplink Kauną sproginės – tik spėkite suktis.

Granatos live 2017

Jau ketvirtadienį paprastai ramus Rumšiškių liaudies ir buities muziejus prigužėjo pirmųjų festivalio dalyvių. Bene laukiamiausias vasaros festivalis tikrą fiestą ant Kauno marių pakrantės užkuria jau penktus metus iš eilės. Šiemet festivalyje net šeši svečiai iš užsienio, tarp jų – balsingoji Ellie Goulding ir didžėjus Alan Walker, taip pat visa galybė vietinių scenos vandalų. Festivalio dalyviai nenorės, kad šis savaitgalis pasibaigtų. Dalyvavimas mokamas.

Naujo „Romuvos“ lauko kino sezono atidarymas

Kino centras „Romuva“ niekada nenuvilia kauniečių – visuomet siūlo įdomiausius filmus ir maloniausias patirtis juos žiūrint. Šįkart visi kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami į „Romuvos“ lauko salę, esančioje prie laikinosios „Romuvos“ kino salės, adresu Kęstučio g. 62, kur galės išvysti šių metų prancūzų šedevrą – „Beatričės bučinys“ (org. „Sage femme“). Kino seansas mokamas.

Aurimo Eidukaičio parodos „Trys D premjera“ atidarymas

Raudondvario dvare įsikūrusiame Kauno rajono muziejuje penktadienį, 18 val. vyks Aurimo Eidukaičio parodos atidarymas. Per savo gyvenimą šis dalininkas yra nutapęs ne vieną spalvomis pakerėjusį paveikslą. Dailininko paveikslų pamatas – idėja, užduodanti žiūrovui įvairius klausimus, priverčianti analizuoti jam pateiktą informaciją. Tam pasitelkiama klasikinės dailės istorija, didžiųjų meistrų išmintis ir patirtis. Paroda nemokama.

Mes mylim Jonavą 2017

Jonava šeštadienį visus miesto svečius ir jonaviečius kvies pasidairyti po miestą – aplankyti rankdarbių turgelį prie miesto laikrodžio, Zumbos ir gatvės šokių užsiėmimus Sąjūdžio aikštėje, folkmankštą „nenuRIMKai“ Rimkų mikrorajone, poezijos valandą „Nešuosi eilėraštį“ Knygų terasoje ir dar daug kitų veiklų. Šventę vainkuos vakaro koncertas. Dalyvavimas nemokamas.

XXII-asis Pažaislio muzikos festivalis

Kaip ir kiekvieną savaitgalį iki pat vasaros pabaigos, Pažaislio muzikos festivalis nesiliauja stebinti melomanų. Šeštadienį dar prieš koncertą visi kviečiami į Pociūnus, kur vyksta Pasaulio jaunimo sklandymo čempionatas, kurio metu laukia išskirtinė ekskursija, galimybė išbandyti skrydžio simuliatorių, stebėti aviacinę programą bei, esant tinkamoms oro sąlygoms, skirsti! Vakare balsu kerės Vilija Matačiūnaitė, atliekanti legendinės Natalie Cole dainas. Apsilankymas skalndymo čempionate nemokamas, vakaro koncertas – mokamas.

Sekmadienį išskirtine dvasia alsuojančioje koncertinėje erdvėje Pažaislio muzikos festivalio dėka į vieną sūkurį susilies gaivalingasis džiazas, amžinoji klasika ir nerimastingi afrokubiečių ritmai. Tarptautinė atlikėjų komanda džiugins klausytojus originaliomis autorinėmis kompozicijomis, kurios tikrai ras atgarsį kiekvieno širdyje. Daugiau apie renginį čia, koncertas mokamas.

Tiek šįkart renginių mūsų apžvalgoje, bet dar didesnis pasirinkimas jūsų laukia spustelėjus čia. Gražaus savaitgalio ir gerų orų jums linki portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA