Lietuvos policijos mokyklos absolventams įteikti diplomai | Kas vyksta Kaune

Lietuvos policijos mokyklos absolventams įteikti diplomai

Lietuvos policijos gretose – per šimtą naujų pareigūnų. Šiandien Raudondvario menų inkubatoriaus salėje Lietuvos policijos mokyklos absolventams įteikti profesinio mokymo pažymėjimai ir kvalifikacijos ženklai.

„Tėvynės labui!“, – ištarė 103 kursantai, atsiimdami juos iš vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno rankų.

„Venkite abejingų ir patys netapkite abejingais“, – į gyvenimo kelią išleisdamas savo auklėtinius linkėjo mokyklos viršininkas Algirdas Kaminskas, primindamas, kad įveiktas tik vienas žingsnelis – baigta mokykla, o toliau reiks žengti savo naujo gyvenimo keliu ir tik nuo pačių priklausys sėkmė.

Geriausiems už nepriekaištingą ir pavyzdingą elgesį, gerą mokymąsi bei aktyvią sportinę ir visuomeninę veiklą buvo įteiktos padėkos.

Absolventus sveikino Policijos departamento, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Lietuvos policijos mokyklos vadovybė, kiti pareigūnai ir gausus būrys tėvų bei artimųjų

„Kilniai tarnaukite Lietuvai ir jos žmonėms“, – linkėjo Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, pasidžiaugęs, kad tarp kursantų yra ir Kauno rajono gyventojų. Jis įteikė atminimo dovanėles ir Kauno rajono medalius Justinai Baronėnaitai iš Ringaudų, Povilui Railai iš Kulautuvos ir Aistei Maziliauskaitei iš Čekiškės.

Vakarykščiai kursantai tapo policijos bendruomenės dalimi ir tarnaus Lietuvos žmonėms, juos gins ir saugos. Jau kitą savaitę jaunieji specialistai pradės savo profesinę karjerą.

Lietuvos policijos mokykla įkurta 2009 m. Trakuose, sujungus Policijos mokyklą ir Lietuvos policijos mokymo centrą. 2014 m. perkelta į buvusį Kauno kolegijos Kraštotyros fakulteto pastatą Mastaičiuose. Perimta milžiniška mokymo bazė su administraciniais pastatais, bendrabučiais ir sodu. Mokyklos misija – rengti ir ugdyti motyvuotą ir pilietiškai atsakingą jaunimą profesinei policijos pareigūno veiklai. Mokykla labai draugiškai sugyvena su vietine bendruomene.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA