Kas vyksta Kaune liepos 28-30 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune liepos 28-30 dienomis? (renginių kalendorius)

R. Tenio nuotr.

Vasara turi lengvai magišką savybę – pralėkti taip greitai, kad sunku susivokti. Šis savaitgalis užbaigs įprastai vieną karščiausių metų mėnesių – liepą, kuri, tiesa, šiluma šįkart nepasižymėjo. Tai patvirtins ir savaitgalis – bus šilta, tačiau neretai dangus apsiniauks ir prakiurs. Detalią orų prognozę rasite čia. Savaitgalį visi išsibarstys po įvairiausius renginius – pradedant Jūros švente baigiant muzikos festivaliais. Tačiau ką pasiūlyti turi ir Kaunas.

Rotušės gimtadienis

Saulė, muzika, daug šurmulio, balionai – tai tik keli žodžiai apibūdinantys pačioje miesto širdyje vyksiančią šventę. Mūsų miesto rotušė mini garbingąjį 475-ąjį jubiliejų ir kviečia visus kauniečius švęsti drauge. Pačių drąsiausių laukia ir pasivaikščiojimas po tamsius požemius. Bus visko. Šventė nemokama.

Kauno „Stumbras“ – Jonavos „Jonava“

Po vasaros pertraukos Kauno „Stumbras” sugrįžta namo ir penktadienį 18 val. susitiks su turnyro lentelės kaimynais iš Jonavos. Ateikite ir palaikykite atkakliuosius mūsų miesto futbolininkus. Rungtynės mokamos.

Ekskursija Maironio namuose

Maironio lietuvių literatūros muziejus kviečia registruotis nemokamai ekskursijai! Gidė papasakos apie tarpukarį, Maironio gyvenimą Kaune, jo draugus bei pažįstamus, supažindins su autentiškai restauruotu poeto butu. Simboliškai kainuos tik įėjimas į muziejų.

Pasaulio jaunimo sklandymo čempionatas 2017

Šią vasarą pajėgiausi pasaulio sklandytojai susitiks Lietuvoje, kad įrodytų, kurie jų – geriausi pasaulyje. Nuo šeštadienio į dangų, atsižvelgiant pagal oro sąlygas, sklandytuvai kils net 15 dienų. „Pasaulio jaunimo sklandymo čempionatas“ – atviras visiems, norintiems dieną ar visą savaitgalį praleisti viename gražiausių Lietuvos aerodromų. Dalyvavimas nemokamas.

Plaukimas baidarėmis Nevėžiu „Raudondvaris – Kulautuva“

Geresnio būdo atsipalaiduoti už buvimą prie vandens sekmadienio popietę turbūt nerasite. Nebent išdrįsite atsidurti ant vandens. Būtent tokią jaukią pramogą jums sekmadieniais siūlo „Vandens turistai“. Plaukimas mokamas.

Visą renginių kalendorių rasite čia. Nepamirškite – vasara lekia, tad pasiimkite iš kiekvienos dienos kiek įmanoma daugiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA