Greitkelyje Kaunas-Vilnius įvyko didelė avarija, formuojasi spūstys (patikslinta) | Kas vyksta Kaune

Greitkelyje Kaunas-Vilnius įvyko didelė avarija, formuojasi spūstys (patikslinta)

„Kur stovi policija Kaune“ skaitytojų nuotr.

Antradienio rytą, apie 9 val., kelyje Kaunas-Vilnius, ties Elektrėnais, fiksuota avarija. Pirminiais duomenimis, susidūrė kelios transporto priemonės: krovininis ir trys lengvieji automobiliai.

[galerija kiek=”4″]

Po susidūrimo du automobiliai atsidūrė griovyje.

Kaip informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius, policija apie eismo įvykį informuota 8:59 val., pranešta, kad magistralėje netoli tilto į Elektrėnus, susidūrė kelios transporto priemonės.

Eismo įvykio metu sužalotas vienas žmogus, jis sąmoningas. Pirminiais duomenimis, žuvusiųjų nėra. 9:10 val. vienas policijos ekipažas atvyko į įvykio vietą. Įvykis tiriamas.

Įvykio vietoje formuojasi spūstys.

Papildyta 10:25 val.

BNS naujienų tarnyba informavo, kad antradienio rytą dėl avarijos prieš Elektrėnus kuriam laikui buvo sustabdytas eismas greitkelyje į Vilnių. Apie 10 valandą eismas viena juosta jau atidarytas.

Kaip informavo Vilniaus apskrities Vyriausiajame policijos komisariate, per eismo įvykį apie 9 val. susidūrus krovininiam automobiliui ir trims lengviesiems automobiliams dėl galvos traumos nukentėjo 20-metis vyras, vairavę „VW“ bet pavojus jo gyvybei negresia.

Kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda 50 kilometrų prieš Elektrėnus susidūrė krovininis „Renault“,  VW ir „Toyota“.

Šalinant eismo įvykio padarinius kuriam laikui buvo uždarytos abi kelio juostos ir pradėjo formuotis spūstis, tačiau apie 10 val. eismas viena juosta jau atnaujinta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA