Vyras įtariamas seksualiai išnaudojęs nepilnametę anūkę | Kas vyksta Kaune

Vyras įtariamas seksualiai išnaudojęs nepilnametę anūkę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prieš keletą dienų į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariatą kreipėsi moteris bei pranešė apie seksualinę prievartą.

Liepos 14 dieną, po pietų, policijai pranešta, jog prieš maždaug keturis metus Jonavos rajone, Užusaliuose, seksualiai prievartauta moters nepilnametė dukra (gim. 2000 m.). Taip esą elgėsi nepilnametės senelis (gim. 1948 m.). Vyras netrukus buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Liepos 16 d. jam buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 10 parų. Atlikus dalį tyrimo veiksmų buvo nustatyta, kad neišnyko suėmimo paskyrimo pagrindai, todėl šiandien prokuroras kreipėsi į Teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo, pratęsimo.

Suėmimas pratęstas 3 mėnesiams. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki trylikos metų. Tyrimą dėl mažamečio seksualinio prievartavimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 150 str. atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA