Su dideliu kiekiu narkotikų įkliuvo ne kartą teistas kaunietis | Kas vyksta Kaune

Su dideliu kiekiu narkotikų įkliuvo ne kartą teistas kaunietis

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais.

[galerija kiek=”4″]

Liepos 17 d.ieną Kaune, ties Baltijos – Žeimenos gatvių sankirta, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams patikrinimui sustabdžius automobilį „Opel Vectra“, nustatyta, kad jį vairavęs kaunietis (gimęs 1970 m.) anksčiau ne kartą teistas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Pareigūnams detaliau patikrinus vyro vairuojamą automobilį, jo bagažinėje rasta apie 4 kilogramai galimai narkotinės medžiagos – amfetamino. Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Liepos 18 dieną jam buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams.

Už šią nusikalstamą veiką vyrui gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA