Keliautojų dėmesiui: laukia pokyčiai skrendantiems su pamėgta orlaivių kompanija | Kas vyksta Kaune

Keliautojų dėmesiui: laukia pokyčiai skrendantiems su pamėgta orlaivių kompanija

delfi.lt 2017/07/19 11:26
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ praneša, kad nuo 2017 metų spalio 29 dienos keleivių laukia pasikeitimai, kurie didžiąja dalimi lems komfortą skrydžio metu.

Esą nebereikės mokėti papildomo mokesčio nešantis didelį rankinį bagažą į orlaivio saloną. Žiniasklaidai išplatintame pranešime teigiama, kad keleiviai kartu su savimi orlaivio salone galės turėti vieną rankinį bagažą, kurio išmatavimai atitiks šiuos matmenis: 55x40x23 cm. Šis bagažas bus įtrauktas į bilieto kainą.

„Toks pokytis reiškia, kad net 50 proc. padidėja prieš tai buvusio nemokamo bagažo tūris.
Keleiviams, vykstantiems 2017 metų spalio 29 dieną ir vėliau, ir jau įsigijusiems rankinį bagažą tiesiogiai per „Wizz Air“ paslaugas, bus sugrąžinta 120 proc. sumokėtos sumos į jų „Wizz Air“ sąskaitas“, – rašoma pranešime.

„Pastaraisiais metais augome po 25 proc. per metus, todėl nuolat siekiame pagerinti keleivių patirtį. Vienas iš būdų kaip tai galime padaryti – sumažinti nepatogumus oro uostuose. Kartais keleiviams kyla neaiškumų dėl bagažo dydžio, todėl nusprendėme leisti įsinešti didesnį krepšį.

Iki šiol turėjome tokį pasirinkimą: keleivis su savimi gali pasiimti mažą krepšį, o už didesnį turi susimokėti. Tai darė maždaug 25 proc. keleivių“, – DELFI sakė „Wizz Air“ rinkodaros vadovas Johanas Eidhagenas.

Aviakompanija taip pat pristato ir naują paslaugą savo keleiviams – „WIZZ Priority“. Šia paslauga galima naudotis jau nuo trečiadienio, kuri susideda iš: pirmenybinio įlaipinimo, galimybės įsinešti į orlaivio saloną papildomą mažą bagažą (didžiausi matmenys – 40x30x18 cm) bei garantijos, kad nuo spalio 29 dienos rankinis bagažas bus patalpintas orlaivio salone (ši paslauga taikoma ir keleiviams, įsigyjantiems „WIZZ Go“, „WIZZ Plus“ ir „WIZZ Privilege Pass“).

„Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 84 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 28 bazių ir siūlo daugiau nei 500 maršrutų, jungiančių 142 kryptis 43-ose šalyse.

„Wizz Air“ komandą sudaro apie 3,3 tūkst. aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos finansiniais 2017-ais metais (iki gegužės 31 d.) rinkosi 23,8 mln. keleivių.

„Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus.

Trečiadienį įmonė paskelbė, kad pirmąjį 2017 metų ketvirtį gavo 469,3 mln. eurų pajamų, t.y. 28,6 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

„Gerų rezultatų pasiekiame siūlydami gerą aptarnavimą, investavome į naujus orlaivius, kurie naudoja mažiau kuro. Be to, Europoje žmonės keliauja vis daugiau, o mes sugebėjome išnaudoti šį pokytį“, – komentavo J. Eidhagenas.

Jis taip pat sakė, kad artimiausiu metu „Wizz Air“ pradės naujų krypčių skrydžius iš Vilniaus į Goterborgą, Varšuvą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA