Tragiška avarija: žuvo žmogus, vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija: žuvo žmogus, vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino (papildyta)

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Per avariją susidūrė keletas transporto priemonių. Vairuotojų veiksmai, galimai sukėlę masinį eismo įvykį, itin nenuspėjami ir pavojingi. Užgeso vieno iš avarijos dalyvių gyvybė.

Pirmadienio pavakarę, 17 val. 47 min., kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda 137-ame kilometre automobilis „VW Passat (1)“, galimai vairuojamas vyro (g. 1981 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir į dešinę sukantį automobilį „ VW Passat (2)“, vairuojamą merginos (g. 1995 m.).

Pirminiais duomenimis, pastarasis automobilis nuo smūgio išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešai važiavusiu motociklu „KTM 690 Enduro R“, vairuojamu vyro (g. 1981 m.).

Policijos pareigūnų teigimu, eismo įvykio metu žuvo motociklo vairuotojas, o automobilio „VW Passat (1)“ vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Papildyta 16:20

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad įvykio kaltininkas R. B. (1981 m.) sulaikytas šiandien, liepos 18 d., 12:20 val. savo namuose, esančiuose Pagėgių sav., Piktupėnų k., neteistas. Šiandien jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA