Netikėta žinia: „Žalgiriui“ teks ieškoti dar vieno naujoko | Kas vyksta Kaune

Netikėta žinia: „Žalgiriui“ teks ieškoti dar vieno naujoko

delfi.lt 2017/07/17 14:50
R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ naujokas Royce’as O’Neale’as taip ir nedebiutuos Lietuvos čempionų gretose – 24-erių amerikietis pasinaudojo sutartyje esančia išlyga nutraukti sutartį sulaukus NBA klubo kvietimo. Žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad 198 cm ūgio puolėjas papildys Jutos „Jazz“ komandą.

Birželio pabaigoje su „Žalgiriu“ sutartį pagal formulę „1+1“ pasirašęs R. O’Neale’as ją nutraukti galėjo tik sulaukęs garantuoto pasiūlymo iš NBA. Ir tokį krepšininkas gavo – pranešama, kad jis rankomis sukirs su Jutos „Jazz“ klubo vadovais.

Save stipriausios pasaulio krepšinio lygos komandų atstovams krepšininkas užsirekomendavo Vasaros lygoje. Vilkėdamas Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipos marškinėlius jis per 19 minučių vidutiniškai rinko po 4,6 taško, 3,6 atšokusio kamuolio ir 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Į tokią situaciją „Žalgiris“ šią vasarą pateko jau antrą kartą – kaip niekada anksti sudėtį susikomplektavęs Kauno klubas buvo šokiruotas, kai Lukas Lekavičius nusprendė kelti sparnus į Atėnų „Panathinaikos“.

Tiesa, tąkart su pamainos jaunajam įžaidėjui paieškomis žalgiriečiai neužtruko – pasirašyta sutartis su 27-erių metų 188 cm ūgio gynėju Dee Bostas.

Dabar „Žalgiryje“ liko trys naujokai – Aaronas White‘as, Vasilije Micičius, ir Brandonas Daviesas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA