Karmėlavos trynukai šventė antrąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Karmėlavos trynukai šventė antrąjį gimtadienį

KRS nuotr.

Liepos 17 dieną Karmėlavoje gyvenančią Jono ir Viktorijos Rusinų šeimą aplankė svečiai iš Kauno rajono savivaldybės. Tądien trys jauniausios šeimos atžalos – Jonas, Joris ir Aronas šventė dviejų metų sukaktį.

J. Rusinas nusprendė suremontuoti butą, todėl šeima laikinai gyvena pas Viktorijos mamą Ramučiuose. Karmėlavos seniūnė Violeta Armolaitienė pakvietė trijų broliukų gimtadienį paminėti „neutralioje“ teritorijoje – seniūnijos salėje. Čia su dovanomis atvyko ir Kauno rajono meras Valerijus Makūnas bei Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė.

Trynukų mama V. Rusinienė džiaugėsi, kad berniukai auga sveiki, yra judrūs ir smalsūs. Tėvai pasakojo, kad berniukus atskiria pagal charakterį ir krečiamas išdaigas.

Mažylius padeda prižiūrėti vyresnysis brolis Arminas, kuris šį rudenį jau ketina eiti į mokyklą.

Ar sunku auginti trynukus? „Abu su Viktorija dirbame, todėl nelengva. Dažnai būname pavargę ir su širdgėla pastebime, kad kartais dėmesio pritrūksta vyresniajam Arminui“, – pasakojo J. Rusinas.

Skaitlingai šeimai gyvenimą palengvina autobusiukas „Opel Vivaro“, kuriuo Rusinai keliauja apsipirkti, tvarkyti buities reikalų arba pramogauti. Lietuvos valstybės dienos proga šeima apsilankė Raudondvario dvare vykusioje šventėje.

Dabar didžiausias Rusinų uždavinys – suremontuoti butą. „Nusprendėme atsinaujinti, pertvarkyti erdves, užsakėme specialią, patogesnę lovą vaikams“, – pasakojo šeimos galva J. Rusinas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA