Interneto platybėse sklinda filmukas, atskleidžiantis Kauno grožį | Kas vyksta Kaune

Interneto platybėse sklinda filmukas, atskleidžiantis Kauno grožį

A. Gailiūno nuotr.

Kaunas gražėja su kiekviena diena – tvarkymo darbai juda į priekį, kyla nauji pastatai, puikai įsiliejantys į bendrą miesto peizažą, senieji statiniai – tvarkomi ir nepraranda savo žavesio. Kartais turbūt net nepastebime, koks Kaunas išties gražus. Gerai, kad turime talentingus kūrėjus, gebančius pateikti gražiausius vaizdus ne tik kauniečiams, bet ir visam pasauliui.

Vienas tokių kūrėjų – Andrius Gailiūnas, savo darbus talpinantis „Facebook“ paskyroje „Sekundė tobulybės“. Paprastai ten atsiranda spalvingos Kauno nuotraukos, tačiau vakar paskyroje pasirodė vaizdo įrašas „Kaunas in motion“ (liet. „Kaunas judesyje“). Šiame dviejų minučių trukmės vaizdo įraše užfiksuotos gražiausios Kauno vietos.

Vaizdo įrašas greitai atkreipė socialinio tinklo vartotojų dėmesį – dabar vaizdo įrašą jau yra peržiūrėję per 44 tūkstančius vartotojų, per tūkstantį įrašu pasidalino. Įrašas taip pat įkeltas į „We love Lithuania“ (liet. „Mes mylime Lietuvą“) paskyrą. Ten peržiūrėtas beveik 100 tūkst. kartų.

Po A. Gailiūno įrašu netrūksta gražių žodžių – kauniečiai giria kūrėją už kokybišką ir puikiai Kauną reprezentuojantį vaizdo įrašą. Tarp komentatorių – ir Kauno savivaldybė, pastebėjusi, kad vaizdo klipe yra užfiksuotos priežasties, dėl kurių Kaunas yra mylimas.

Tačiau, žinoma, Kauno grožis tuo nesibaigia ir per dvi minutes visko nepavaizduosi. Marius pastebėjo, jog Kaune yra dar aibė gražių ir lankytinų vietų: Santakos parkas, Prisikėlimo bažnyčia, Pažaislio vienuolynas, „Jachtklubas“, Lampėdžių karjeras, Ąžuolyno parkas, Dainų slėnį, Milikonių apžvalgos aikštelė, Dariaus ir Girėno stadionas, Vytauto Didžiojo Karo muziejus… Būtų galima dar vardinti ir vardinti.

Už tai ir mylėkime Kauną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA