Teiraujasi kauniečiai: ar vis dar reikia šviesoforo prie „Prismos“? | Kas vyksta Kaune

Teiraujasi kauniečiai: ar vis dar reikia šviesoforo prie „Prismos“?

R. Tenio nuotr.

Prekybos centro „Prisma“ pasitraukimas iš Lietuvos ir Latvijos palietė ne vieną šių šalių miestą. Tuščios liko didžiulės patalpos, dalį savo prasmės prarado ir dėl prekybos centrų įrengta infrastruktūra.

[galerija kiek=”8″]

Būtent tai ir užkliuvo kauniečiams, kurie, užsidarius prekybos centrui, pastebėjo, jog šviesoforas, reguliuojantis eismą Pramonės prospekte ir įsukime į stovėjimo aikštelę nelabai reikalingas – automobilių srautai nebėra tokie dideli.

Tačiau panašu, jog šviesoforas niekur nedings ir išjungiamas nebus – praėjus daugiau nei dviems mėnesiams po prekybos centro užsidarymo, šviesoforas vis dar reguliuoja eismą. Apie sprendimą jį išjungti nepraneša ir „Kauno gatvių apšvietimas“.

Manoma, jog viena iš priežasčių – vis dar prekybos centro pastate veikiančios įvairios parduotuvėlės, gausaus lankytojų skaičiaus sulaukiantis batutų parkas. Taip pat tuo pačiu keliu galima nuvažiuoti iki „Senukų“. Žinoma, taip pat yra viliamasi, jog ir „Prismos“ patalpos ilgai tuščios nebus – kauniečiai laukia švedų prekybos centro „Ikea“ atėjimo.

Daugiau apie tai, kas veikia „Prismos“ pastatuose, skaitykite čia.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA