Tarp „Judėk sveikai“ treniruotės dalyvių – ir bernvakarį švenčiantys vilniečiai | Kas vyksta Kaune

Tarp „Judėk sveikai“ treniruotės dalyvių – ir bernvakarį švenčiantys vilniečiai

Organizatorių nuotr.

Kasdien nemokamas sporto treniruotes ir mankštas kauniečiams dovanojantis projektas „Judėk sveikai“ šį penktadienį sulaukė netikėtų dalyvių.

[galerija kiek=”8″]

Prie rytinės treniruotės S. Dariaus ir S. Girėno stadione prisijungė 11 vaikinų kompanija, švenčianti vieno iš dalyvių bernvakarį.

Tai visomis prasmėmis pirmas toks atvejis „Judėk sveikai“ projekto istorijoje. Neskaitant to, jog pirmą kartą treniruotėse dalyviai mankštinosi švęsdami bernvakarį, tai ko gero buvo ir pirmieji vilniečiai, išbandę šį Kauno nemokamų treniruočių projektą. Intensyviai kilnodami kojas ir rankas vaikinai ne kartą garsiai nusistebėjo, kokie kauniečiai sportiški.

„Apie šį projektą sužinojome visiškai atsitiktinai. Tiesiog, ieškojome, kur galėtume nuo ankstaus ryto pradėti draugui suplanuotą šventę. Treniruotė buvo fantastiška!“ – kupini puikių emocijų pasakojo vaikinai.

Šventės dalyviai pripažino, jog trenerės Benitos Bagdonaitės dėmesio funkcinės treniruotės metu jiems netrūko, tinginiauti nebuvo kada, dirbo visi kūno raumenys. Paklausti, koks buvo sunkiausias trenerės užduotas pratimas, vaikinai pripažino: „Sunkiausi buvo visi pratimai“.

Vaikinai iš tiesų buvo be galo linksmai nusiteikę ir net minant dviratį kojomis atsigulus ant nugaros jie visi balsu pritarė S. Dariaus ir S. Girėno stadione grojančiai legendinio Amerikos muzikanto Benjamino E. Kingo dainai „Darlin’, darlin’, stand by me…“ (iš angl. kl. – „Mieloji, mieloji, stovėk šalia manęs…). Tai pakėlė ir kitų projekto dalyvių nuotaikas, tad treniruotė buvo užbaigta gausiomis ovacijomis ir dalyvių šypsenomis. Paklausti, kada vėl apsilankys „Judėk sveikai“ projekte, vaikinai pažadėjo: „Per sekančio draugo bernvakarį!“.

„Judėk sveikai“ – tai 2013 metais visuomenininkų inicijuota, o vėliau Kauno miesto savivaldybės pratęsta idėja, kuri pritraukė tūkstančius nemokamai sportuoti ir mankštintis nusprendusių kauniečių. Treniruotės vyksta visais metų sezonais, įvairiomis savaitės dienomis, skirtingose Kauno miesto viešosiose erdvėse. Daugiau informacijos apie „Judėk sveikai“ treniruotes galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA