Keliaujančiųjų po Kauno regioną laukia dovanos | Kas vyksta Kaune

Keliaujančiųjų po Kauno regioną laukia dovanos

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Lietuvoje daug įdomių vietų, kurias smagu lankyti ne tik vasarą. Tačiau dažniausiai renkamės pajūrio kurortus ar didžiuosius šalies miestus. Pažinti gimtąjį kraštą kviečia kelionių akcija „Magiškasis Kauno regiono septynetas“.

Kauno regiono plėtros agentūra, kartu su septynių Kauno regiono savivaldybių turizmo informaciniais centrais, kviečia atrasti Birštoną ir Jonavos, Kaišiadorių, Kauno, Kėdainių, Prienų ir Raseinių rajonus. Jie patiks ne tik istorinio ir kultūrinio paveldo mylėtojams, bet ir kitų pomėgių turintiems keliautojams.

Aplankyti Kauno regioną šią vasarą tikrai verta, nes ne tik patirsite nepamirštamų nuotykių, bet ir galėsite laimėti šaunių prizų – iki spalio 31 dienos vyksta kelionių akcija „Magiškasis Kauno regiono septynetas“. Jos pagrindinis prizas – nakvynė 2 asmenims viename iš Kauno regiono viešbučių su vakariene ir SPA malonumais. Prizų laimėtojai paaiškės lapkričio 25 d. vyksiančiame iškilmingame vakare.

Jau regite save prabangioje burbulinėje vonioje su ypatingų naujų potyrių bagažu širdyje? Tuomet pirmyn!

Kaip dalyvauti ir ką pamatyti?

Aplankykite Kauno regiono rekomenduojamas vietas, kurias rasite http://krda.lt/magiskasis-kauno-regiono-septynetas/, rinkite su kiekviena viešnage susijusius įrodymus ir siųskite juos Kauno regiono plėtros agentūrai.

Skirtingi prizai laukia aplankius skirtingą skaičių objektų.
Aplankius visus 7 objektus vienoje iš Kauno regiono savivaldybių gausite Kauno regiono skanėstų rinkinys. Pamačius bent po vieną objektą visose 7 savivaldybėse – dovanų kuponas 2 asmenims į vieną iš Kauno regiono teatrų.

Apsilankius visusuose 49 objektus (po 7 objektus visose 7 savivaldybėse) dovanojama vienos nakties nakvynė Kauno regiono viešbutyje su vakariene ir apsilankymu SPA centre (2 asmenims).

Vienos dienos išvykos su šeima ar draugais metu nesudėtingai susipažinsite su visomis 7-iomis rekomenduojamomis vietomis vienoje savivaldybėje. Taigi, norint aplankyti visus objektus visose septyniose savivaldybėse, jums tereikės 7 dienų, o laiko turite iki šių metų spalio pabaigos.

Kaip įrodyti, kad tikrai apsilankėte akcijoje dalyvaujančiose vietose?

Siųskite išradingas asmenukes, kuriose aiškiai matytųsi, kad tikrai lankėtės akcijoje dalyvaujančiuose objektuose. Nelaukite, kol surinksite visus reikiamus įrodymus. Apsilankėte viename iš objektų? Iškart siųskite nuotrauką elektroniniu paštu kaunoregionas@krda.lt. Tam, kad akcijos eiga būtų sklandi ir galėtume kaskart jus atpažinti, visas nuotraukas savo vardu visada siųskite iš to paties elektroninio pašto.

Arba rinkite ir siųskite lankytojo bilietus, kuriuos gausite akcijoje dalyvaujančių objektų kasose (jeigu objekte nėra bilietų kasos, savo apsilankymą patvirtinantį įrodymą atsiimsite konkrečios savivaldybės Turizmo informacijos centre). Bilietus siųskite tik tada, kai aplankysite visas akcijoje dalyvaujančias vietas pagal pasirinktą kategoriją.

Laiškų VšĮ Kauno regiono plėtros agentūra lauks adresu Laisvės al. 46 Kaunas, LT-44246.

Daugiau informacijos apie akcijos sąlygas ir lankytinus objektus rasite čia arba Kauno regiono plėtros agentūros Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA