Kauno oro uoste priimtas pirmas iš sostinės atkeltas skrydis | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste priimtas pirmas iš sostinės atkeltas skrydis

Organizatorių nuotr.

Nors oficialiai Vilniaus oro uosto skrydžiai į Kauno oro uostą perkeliami nuo liepos 14 dienos, tačiau pirmieji skrydžiai buvo atkelti jau išvakarėse.

Kaip informavo Lietuvos oro uostų Komunikacijos projektų vadovė Agnė Mažeikytė, pirmieji į Kauną iš Vilniaus atkelti skrydžiai vyksta jau šiandien, liepos 13 dieną.

„Pirmasis leidžiasi „Wizz Air“ lėktuvas iš Oslo – 20:05 val., o kyla – „Ukraine International Airlines“ lėktuvas į Odesą, 22 val.”, – informavo A. Mažeikytė. Tiesa, po pokalbio paaiškėjo, jog skrydis iš Oslo buvo atidėtas, galimai dėl nepalankių oro sąlygų. Lėktuvas Kauno oro uostą pasiekė prieš 21 val.

Teigiama, kad šiuo metu darbas Kauno oro uoste vyksta sklandžiai ir šie pirmieji perkelti skrydžiai – tik apšilimas prieš didįjį startą rytoj.

Kauno oro uosto aikštelė / Skaitytojų nuotr.

Su pirmuoju lėktuvu iš Kauno turėjusius išskrist keleivius pasitiko gerokai praplėstos parkavimo aikštelės. Tiesa, ar patogu jose parkuoti automobilius – neaišku, kadangi po visą dieną merkusio lietaus, aikštelėse stovėjo vanduo. Šį kadrą užfiksavo portalo skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA