Vyks Kaune šiandien (Liepos 11 d.) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šiandien (Liepos 11 d.)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Jeigu vakar mėgavomės vasara, tai šiandien jos turėsime vos kelias valandas. Oras antradienį Kaune bus tvankus, ankstyvas rytas dar apdovanos saulės spinduliais, tačiau dar pirmoje dienos pusėje pradės tvenktis debesys ir sulauksime liūties, kurią gali lydėti ir perkūnija. Temperatūra dieną įšils iki 28 laipsnių šilumos. Vakarop lietus aprims, bet debesys sklaidytis neskubės. Detalesnė prognozė – čia.

Miesto meras Visvaldas Matijošaitis, kaip įprasta bus paskendęs miesto reikaluose – iki pat pietų jis dalyvauja įvairiuose posėdžiuose, dirba su darbo grupėmis. 13 val. meras išlydės Kauno miesto neįgaliųjų sportininkų delegaciją į Olimpines kurčiųjų žaidynes. O daugiau apie jo žygdarbius ir kasdienybę sužinosime ir spaudoje – 14:00 val. V. Matijošaičio laukia interviu žurnalui „Laima“.

Nepoilsiaus ir mero pavaduotojai. Simonas Kairys išvyksta į komandiruotę Lenkijoje. Rasa Šnapštienė 15:00 val. dalyvaus Savižudybių prevencijos koordinavimo komisijos susitikime.

Temos aktualumą jaučiame ir mes – antradienio rytą primename jums priklausomybių eksperto komentarą šia tema ir skaitytojų diskusiją, ką daryti su problema susidūrus akis į akį.

Tiesa, nors orai ne kokie, šiandien vis tiek yra siūloma Kauną pamatyti kitu kampu ir užuot ieškojus neatrastų vietų šmirinėjant gatvėmis, šokti į baidarę. Daugiau informacijos apie plaukimus rasite čia.

1987 m. liepos 11-ąją žmonių skaičius pasaulyje viršijo 5 milijardus. 1989 m. Jungtinių tautų organizacija rekomendavo šią dieną paskelbti Pasaulio gyventojų diena. Taigi, šios dienos proga būkime vieni kitiems draugiški ir pasveikinkime vardo dieną švenčiančius – Benediktą, Vilmantą, Šarūnę, Pijų ir Kiprą, o kaip jums šiandien seksis – pasakys žvaigždės (horoskopus galite rasti paspaudę čia).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA