Sulaikytas vyras, įtariamas Kaune ir Jonavoje įvykdęs 13 vagysčių | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas vyras, įtariamas Kaune ir Jonavoje įvykdęs 13 vagysčių

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl 13 vagysčių, įtariama, kad Kaune ir Jonavoje jas įvykdė tas pats asmuo.

Laikotarpiu nuo birželio 21 d. iki liepos 1 d. Jonavoje ir Kaune nakties metu buvo įvykdyta 13 vagysčių. Birželio 21 d. Jonavoje buvo apvogtos dvi vaistinės, esančios A. Kulviečio ir ir Chemikų g., kitą dieną – Turgaus g. esantis baras.

Po savaitės, birželio 29 d., Jonavoje, Fabriko g., apvogta parduotuvė bei dar viena vaistinė esanti Kosmonautų g. Kaune birželio 23-28 dienomis buvo apvogtos net šešios vaistinės, esančios Savanorių pr., Hipodromo, V. Krėvės ir P. Lukšio gatvėse bei vienas baras, esantis Taikos pr.

Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, pareigūnai sulaikė bei įtarimus dėl galimai įvykdytų vagysčių pareiškė vyrui, gimusiam 1987 m. Šiam vyrui, neturinčiam pastovios gyvenamosios vietos, tačiau paskutiniu metu apsistojusiam Jonavos rajone, taip pat pareikštas įtarimas ir dėl vagystės Kaune, Hipodromo g., kuomet iš kabineto buvo pavogta 500 eurų.

Vyrui, anksčiau jau teistam už panašias nusikalstamas veikas, Kauno apylinkės teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams. Jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki 6 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA