Kauno futbolo komandą „Stumbras” papildė brazilas L. Villela | Kas vyksta Kaune

Kauno futbolo komandą „Stumbras” papildė brazilas L. Villela

Organizatorių nuotr.

Kauno „Stumbro“ futbolo klubas pasirašė sutartį su 23 metų amžiaus saugu iš Brazilijos Lucasu Villela. Komandos naujokas turėtų sustiprinti kauniečių žaidimą priekyje.

Lucasas Villela Rezende gali sėkmingai rungtyniauti tiek krašto, tiek ir atakuojančiu vidurio saugu. Futbolininkas pasižymi puikiomis greičio savybėmis, gerai žaidžia vienas prieš vieną ir gali smūgiuoti abiejomis kojomis.

ww

Iki 2014 m. „Stumbro“ naujokas rungtyniavo „Red Bull Brasil“ klube ir vilkėdamas pagrindinės komandos marškinėlius per 15 rungtynių įmušė keturis įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus.

Ginant „Red Bull Brasil“ garbę jam teko rungtyniauti ir prieš tokius Brazilijos grandus kaip „Palmeiras“, kurio sudėtyje tuomet žaidė ir garsusis Čilės saugas Jorge Valdivia (nuotr. apačioje).

Vėliau L. Villela atstovavo gimtinės „Inter de Limeira“, „Figueirense“, „Uberaba“, „Valerio“ ir „Social“ garbę. Visose komandose saugas išsiskyrė rezultatyviu žaidimu.

Kauno „Stumbras“ bus pirmoji L. Villelos karjeros stotelė už Brazilijos ribų. Į Lietuvą futbolininkas atvyks liepos 11 d. ir iš karto prisijungs prie Kauno klubo treniruočių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA