Skaitytoja: gal jau laikas šiukšles išvežti? | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: gal jau laikas šiukšles išvežti?

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Kaunietė Rūta šeštadienį apsilankiusi Kalniečių parke nustebo: prie vaikų žaidimo aikštelės buvo kalnas šiukšlių, jos netilpo į šiukšlinę.

[galerija kiek=”4″]

Nuotraukose matyti šalia vaikų žaidimo aikštelės esanti perpildyta šiukšlinė, atliekos mėtosi ir ant žemės, nes netelpa. Kaunietė pasakoja, kad toks vaizdas pasitinka jau mėnesį laiko.

„Štai taip atrodo Kalniečių parko vaikų žaidimų aikštelė. Neperdedu, bet toks vaizdas jau senokai akis bado. Šiukšlių dėžė perpildyta jau tikrai beveik mėnesį. Žmonės tvarkingai meta šiukšles į šiukšliadėžę, bet matosi, kad ji nėra guminė. Tad, gal kažkas turėtų kartas nuo karto atliekas išvežti?”, – klausė kaunietė.

Primenama, kad šiuo metu Kalniečių parke vyksta rekonstrukcija, po jos bus įrengta 2-5 m. amžiaus vaikų žaidimo aikštelė, joje bus įrengta supynės karuselė, karstynė su pandusais (pritaikyta vaikams su negalia), 4 spyruokliukai. 5-12 m. amžiaus vaikų žaidimų aikštelėje bus įrengta virvinė karstynė, supynės, skirtos suptis atsistojus ir sportinių karstynių kompleksas.

Viso parko rekonstrukcija atsieis 1,1 mln. eurų, darbus planuojama baigti iki rudens.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA