Vyks Kaune šiandien (liepos 5 d.) | Kas vyksta Kaune

Vyks Kaune šiandien (liepos 5 d.)

Asociatyvi / A. Barzdžiaus nuotr.

Orai tiek visoje Lietuvoje, tiek Kaune po truputį šils. Tiesa, trečiadienį toli gražu nesimėgausime tikra vasariška šiluma, tačiau 18 laipsnių šilumos ir karts nuo karto papilkėjantis dangus nėra taip blogai. Detalesnė orų prognozė jūsų laukia spustelėjus čia.

Dieną svarbiais Kauno darbais pradės Mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė, kuri dalyvaus pasitarime dėl programos „Iniciatyvos Kaunui 2018“. Tai tik įrodo, kad miesto valdžia jau rūpinasi gerais darbais, kurie džiugins miestiečius ir miesto gyventojus ateinančiais metais.

Darbingumu neatsiliks ir pats meras Visvaldas Matijošaitis. Pirmoje dienos pusėje visas dėmesys bus sutelktas ties miesto klausimais, vyks pasitarimas dėl Kleboniškio gatvių, vėliau meras susitiks su investuotojais. Popietė bus skirta įsibėgėjančioms Tarptautinėms vaikų žaidynėms. 16 val. vyks specialiai šiai progai skirtas priėmimas.

Nuo 19 val. V. Matijošaitį galėsite sutikti Kauno sporto halėje, kur užvirs tikrasis veiksmas – iškilminga atidarymo ceremonija oficialiai pradės laukiamiausią vasaros sporto renginį Kaune. Negalintys dalyvauti pačiame renginyje neturėtų nukabinti nosies – renginys bus tiesiogiai transliuojamas. Visą informaciją apie Tarptautines vaikų žaidynes rasite adresu icg2017.kaunas.lt.

Jeigu nenorite stebėti, kaip kiti sportuoja, o patys siekiate tapti sveikesnės visuomenės dalimi, nederėtų pamiršti, jog visuomet esate kviečiami prisijungti prie nemokamų treniruočių bumo, kurį garantuoja projektas „Judėk sveikai“. O jei norisi sveikos gyvensenos, bet sportuoti šiek tiek tingisi, veganai rengs pikniką, kuriame išmokys valgyti sveikesnį maistą.

Kultūra, žinoma, mūsų miesto šiandien taip pat neaplenks. Nors kai kuriuos kauniečius ir papiktino prie Kauno pilies amfiteatro stovintys krovininiai automobiliai ir jų padangų paliekamos vėžės ant žaliųjų pievelių, viskas tik dėl vieno tikslo – dviejų dienų festivalio „Operetė Kauno pilyje“. Šiandien startuosiantis festivalis Kauno pilies prieigose nuo 20 val. lepins gruziniška muzika. Daugiau informacijos čia, o svarbiausia, jog dalyvavimas – nemokamas.

Savo vardo dienas švenčia Antanas, Butginas, Mantmilė, Karolina ir Filomena – didelė nesėkmė būtų sutikus šiuos žmones šiandien jiems nepaspausti rankos, tuolab, jog turėsite net daugiau negu 17 valandų tam padaryti, mat saulė patekėjo 04:49 val., o leisis tik 21:57 val. Jeigu norite sužinoti, kas dar šiandien jums kiš pagalius į ratus, arba kaip tik – galbūt atneš didžiausią sėkmę – neaplenkite ir mūsų horoskopų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA