Kas šiandien vyks Kaune? (Liepos 4-osios kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas šiandien vyks Kaune? (Liepos 4-osios kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienį, liepos ketvirtąją, orai ir toliau labiau primins rudenį – temperatūra dieną įšils vos iki 16 laipsnių šilumos, prognozuojami lietūs. Tačiau miestas ir toliau pulsuos gyvenimu.

Nuo pat ankstyvo ryto, mero pavaduotojas Simonas Kairys tęs Kauno menininkų namų direktoriaus paieškas ir savo dieną pradės susitikimu su vienu iš kandidatų.

9.30 val. „Kauno švara“ klientų aptarnavimo centre (Statybininkų g. 3, Kaunas) vyks kauniečių aptarnavimo centro „Mano Kaunas“, apjungsiančio visas Kauno miesto savivaldybės įmones, pristatymas. Apie šį centrą daugiau sužinosite mūsų portale įsibėgėjant dienai.

Meras Visvaldas Matijošaitis 10:30 val. lankysis Tarptautinių vaikų žaidynių spaudos konferencijoje, kurioje bus sudėti paskutiniai taškai ant „i“ ir pristatyti visi su grandioziniu vaikų sporto renginiu susiję niuansai. Daugiau informacijos apie šias varžybas rasite adresu icg2017.kaunas.lt/

Kaune varžybos vyks S. Dariaus ir S. Girėno sporto centre (stadione ir halėje), LSU salėje, A. Sabonio krepšinio mokyloje, „Jachtklube“, Kauno futbolo mokyklos „Tauras“ aikštyne bei KTU stadione, Nemuno salos paplūdimio tinklinio aikštelėse bei jau minėtame „Girstučio“ baseine.

Tiesa, kauniečių neturėtų stebinti ir gatvėje plūstelėję turistai bei jaunieji sportininkai – visų 90 miestų delegacijos jau atvykę į Kauną ir laisvu laiku tyrinėja įdomiausias mūsų miesto vietas.

Po spaudos konferencijos meras išvyks į Birštoną, kur visas dėmesys bus sutelktas į Kauno regiono plėtros klausimus. Daug dėmesio bus skiriama plėtros plano pakeitimams bei kultūros paveldo aktualizavimui. Merą Kaune sutiksime tik po 18 val.

Taip pat užsukti šiandien kvies ir Vytauto Didžiojo Karo muziejus – 15 val. čia pradės veikti paroda „Kareivio dienos“, kuri leis artimiau susipažinti su šauktinių dalia. Parodos organizatoriai sako, jog apsilankiusieji kareivių kasdienybę ne tik pamatys, bet ir pajus. Paroda nemokama.

Tokiu ritmu šiandien pulsuos Kaunas. O jei nežinote, ko tikėtis iš dienos asmeniškai, kviečiame paskaityti dienos horoskopus. Taip pat nepamirškite, jog Tarpukariu Kaune žmonės labiau švęsdavo vardadienius, o ne gimtadienius, tad jei pažįstate Bertą, Elžbietą, Ulriką, Skalvį, Gedgailę, Teodorą, Malviną, nepamirškite jų pasveikinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA