Į Kauno oro uostą miesto autobusai veš dažniau bei naktį | Kas vyksta Kaune

Į Kauno oro uostą miesto autobusai veš dažniau bei naktį

Kaunas.lt nuotr.

Liepos 14 d., Kauno oro uostui tapus pagrindiniu Lietuvos aviacijos centru, „Kauno autobusai“ keleiviams pristatys naujoves, palengvinsiančias susisiekimą su miesto centru, praneša Susisiekimo ministerija.

Kauno geležinkelio stotį su oro uostu jungiantys 29-ojo maršruto autobusai kursuos kas pusvalandį, o naujas specialus 29E maršruto autobusas suteiks galimybę pasiekti oro uostą iš centro per 20 minučių nakties metu.

Rugpjūčio 18 d. užbaigus kilimo ir tūpimo tako rekonstrukciją Vilniaus oro uoste, 29–ojo maršruto autobusai jau važiuos pagal įprastą vasaros eismo tvarkaraštį, o 29E maršrutas bus panaikintas.

Vienkartinis kelionės tiek 29, tiek 29E maršrutu bilietas, parduodamas autobuse, kainuoja 0,80 Eur. Naudojantieji elektroninių bilietų „Kauno kortelę“ už vieną kelionę iš arba į oro uostą mokės 0,58 Eur.

Šio maršruto autobusai veš į miesto centrą ir geležinkelio bei autobusų stotis.

Atsižvelgdama į skrydžių tvarkaraštį, reguliariai keleivius iš Klaipėdos ir Vilniaus į Kauno oro uostą vežios bendrovė „Ollex“. Transporto bendrovė „Toks“ maršrutu Vilniaus autobusų stotis-Kauno oro uostas vyks devynis kartus per dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA