Suveikė žaibo greitumu: kaunietė darbą gavo greičiau nei per valandą | Kas vyksta Kaune

Suveikė žaibo greitumu: kaunietė darbą gavo greičiau nei per valandą

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Dažnas darbo ieškantis žmogus žino, jog retai pavyksta įsidarbinti iš karto. Tačiau šiandien vienoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje kaunietės pasidalintas įrašas buvo pastebėtas Agnės Jagelavičiūtės ir darbas atsirado greičiau nei per valandą.

Stilistė A. Jagelavičiūtė savo „Facebook“ profilyje pasidalino kaunietės daugiavaikės mamos prašymu padėti susirasti darbą, kurį moteris buvo paskelbusi socialinio tinklo grupėje „Kauno mamytės“.

„Nežinau, ar tikslingu adresu rašau, ir, ar galėsite man kažkuo padėti. Tačiau vis tiek bandysiu savo laimę ir sėkmę. Ilgą laiką gyvenome užsienyje. Taip jau susiklostė gyvenime, kad likau vieniša, viena su dviem mažamečiais vaikais (sūnui 5 metai, dukrytei 3-ji) ir dar laukiuosi pilvelyje trečio vaikučio. Esame Kaune, be pajamų, gyvenam pas mano mamą. Šiuo metu mums be proto sunku. Esu stipri, sveika, jauna moteris. Myliu savo vaikus ir suvokiu, kad reikia eiti pirmyn, privalau. Ieškau darbo. Galbūt atsirastų kažkoks – gal namuose, gal kartą-du per savaitę, gal pusę dienos, nežinau. Kažkas, kažkoks būdas, kaip galėčiau užsidirbti bent kelis eurus. Gal pažįstate, gal kažkas ieško, arba turite idėjų, minčių. Laukčiau bet kokio pasiūlymo, prašau. Darbo patirties ir stažo, deja, neturiu, bet labai norėčiau dirbti ir eiti į priekį su vaikais“ (aut. past. kalba taisyta) – rašė kaunietė.

Kaunietė ieško darbo

Vos tik šis įrašas atsidūrė tūkstančius sekėjų turinčios A. Jagelavičiūtės „Facebook“ sienoje, susidomėjimas pasipylė lyg iš gausybės rago – šimtai veikliojo mygtuko „patinka“ paspaudimų ir komentarų bei pasidalinimų. Po įrašu komentavę žmonės siūlė padovanoti turimų vaikiškų drabužėlių, kai kurie sakė, jau susisiekę su moterimi ir nuvežę jai, ką galėjo. Kiti džiaugėsi, kad jauna kaunietė ieškosi darbo ir linkėjo jai sėkmės.

Nepraėjus nė valandai po to, kai įrašu pasidalino žinoma šalies stilistė, moteris pranešė, kad darbą rasti pavyko, ir prašė nebeviešinti anksčiau pateiktos informacijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA