Blogą Laisvės alėjos blyninės karmą bandys naikinti nauji drąsuoliai | Kas vyksta Kaune

Blogą Laisvės alėjos blyninės karmą bandys naikinti nauji drąsuoliai

R. Tenio nuotr.

Buvusios blyninės vietoje Laisvės alėjoje kuriasi nauji drąsuoliai: ant patalpų stiklo neseniai pakabintas plakatas, kad čia duris atvers Gruzijos patiekalų virtuvė.

[galerija kiek=”4″]

Prieš tai vos keletą mėnesių čia klientai buvo viliojami prancūziškais patiekalais, nes kavinę, kaip galima buvo spėti iš netaisyklingai lietuviškai surašytų skelbimų, nuomojo užsienietis. Tačiau vos keletą mėnesių paveikusi įstaiga buvo priversta užsidaryti, ant durų atsirado anstolių skelbimai apie areštuotas patalpas.

Ne ką sėkmingesnė istorijos baigtis buvo ir prieš prancūzus veikusiam mėsainių barui. Palikę skolas tiekėjams bei nesumokėtus atlyginimus darbuotojams vilniečiai savininkai dingo lyg į vandenį.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai ne kartą yra komentavę, kad šioje vietoje protingiausia būtų atgaivinti ją išgarsinusią veiklą – vėl pradėti kepti blynus. Prieš nuolatinių nesėkmių ruožą šiose patalpose blyninė dirbo bene porą dešimtmečių ir galbūt galėjo tapti dar vienu panašiu į legendinę „Spurginę“ pavyzdžiu.

Tačiau šių patalpų priešistorės nelabai žino naujieji patalpų nuomininkai – vos keletą metų Kaune gyvenantys gruzinai. Naujakuriai tikisi sudominti kauniečius ir svečius autentiškais savo šalies receptais bei Gruziją pasaulyje garsinančiu svetingumu. Planuojama, kad gruziniškais patiekalais čia vaišintis bus galima tik vasaros pabaigoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA