Kauniečius pasitinka uždaryta legendinė „Spurginė“ | Kas vyksta Kaune

Kauniečius pasitinka uždaryta legendinė „Spurginė“

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Vienos iš istorinės ir seniausiai Laisvės alėjoje veikiančios maitinimo įstaigos nuolatiniai lankytojai kurį laiką turės apsieiti be legendinių spurgų su džemu ar varške ir savo racioną šiek tiek pakeisti.

[galerija kiek=”4″]

Sekmadienio rytmetį lietaus persmelktoje Laisvės alėjoje, ištikimiausiems spurginės klientams teko nusivilti, mat septynias dienas per savaitę dirbusi užkandinė, kurios nepaveikė laiko ir modernumo tėkmė, lankytojus pasitiko užvertomis durimis ir skelbimu ant durų „Uždaryta“.

Lankytojus pasitinka ant durų kabantis lapelis su lakonišku tekstu „š.m. liepos mėn. 2-31 d. nedirbsime“. Pažvelgus pro uždarytos spurginės duris į vidų galima matyti, jog kauniečių ir miesto svečių pamėgtoje vietoje prasidėjo kasmetiniai kosmetinio remonto darbai, o personalas, kiekvieną dieną plušantis nuo ankstyvo ryto iki vakaro, iškeliavo kasmetinių vasaros atostogų.

Viena iš Kauno simboliu įvardijamų vietų, įsikūrusi Laisvės alėjos 48-uoju numeriu pažymėtame name veikia apie pusšimtį metų ir dirba be didesnių pertraukų, lankytojus viliodama ne įmantria aplinka ar itin plačiu maisto pasirinkimu, bet laiko patikrintais ir visų jau pamėgtais receptais bei darbuotojų nuoširdumu ir paprastu, bet šiltu bendravimu. Legendinėje spurginėje klientų niekada netrūksta, o ją lanko ištisos kauniečių kartos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA