Skaitytojas registratoriumi užfiksavo, kaip buvo partrenktas vaikas su dviračiu: jei ne ši avarija, vaikiuko gyvo jau nebebūtų | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas registratoriumi užfiksavo, kaip buvo partrenktas vaikas su dviračiu: jei ne ši avarija, vaikiuko gyvo jau nebebūtų

Stopkadras

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, kad šeštadienio popietę Kaune partrenktas vaikas, važiuojantis dviračiu. Kaip aiškėja, ši nelaimė galėjo pasibaigti tragiškai, mat mažametį su dviračiu partrenkė lėčiau važiuojantis automobilio „VW Passat“ vairuotojas.

Paviešinus informaciją apie šią eismo nelaimę, su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė kaunietis Darius, kuris užfiksavo avarijos momentą. Jis teigia, kad avarijos padariniai galėjo būti daug baisesni.

„Jau mačiau Jūsų informaciją apie šiandien Kaune kliudytą vaiką. Stovėjau su savuoju automobiliu kitoje gatvės pusėje, siunčiu registratoriumi užfiksuorą įrašą. Vaikas važiavo šaligatviu, ties perėja net nestabtelėjo ir degant raudonam šviesoforo signalui, įvažiavo į sankryžą. Tiesą sakant, „VW“ vairuotojas, kliudydamas vaiką, jo gyvybę išgelbėjo tikrąja šio žodžio prasme, nes praktiškai už akimirkos kita kryptimi tiesiog „praskrido“ du belenktyniaujantys automobiliai – „BMW“ ir „Škoda“. Jeigu „VW Passat“ vairuotojas, važiavęs tikrai nedideliu greičiu, būtų jo nekliudęs, vaikiuko gyvo jau nebebūtų…“, – teigia nelaimę užfiksavęs kaunietis.

Reaguodamas į šią situaciją, kaunietis prašo visų tėvų kiekvieną dieną priminti vaikams apie saugų elgesį gatvėje.

„Galbūt vaizdai kiek ilgiau išliks žmonių sąmonėje ir padės ateityje išvengti panašių nelaimių. Ypač sąmonėje jaunų tėvų“, – dar kartą vaikus auginantiems tėvams apie saugaus elgesio pamokas gatvėje primena skaitytojas Darius.

Kaip jau rašėme anksčiau, pirminiais duomenimis, šeštadienį 17:01 val. gautas pranešimas, kad Savanorių prospekto ir Birželio 23-iosios gatvių sankryžoje, automobilis „VW Passat“ kliudė į gatvę su dviračiu išvažiavusį 10 metų berniuką.

Pasak įvykio vietoje buvusių policijos pareigūnų, sužalojimai nėra itin dideli – sumušta koja ir ranka, vaikas perduotas į medikų rankas.

Papildyta: su mūsų redakcija susisiekė įvykio liudininkas Artūras tikindamas, kad du minėti automobiliai „BMW“ ir „Škoda“, pasak jo, nelenktyniavo, o atsidūrė situacijoje, kuomet esą „Škoda“ išvažiavo priešpriešomis su „BMW“ ir būtų kliudžiusi pastarąjį automobilį. Vyro teigimu, greitis nebuvo didelis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA