Kauniečiai: ar tiesiai į balas klojamas asfaltas bus kokybiškas? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: ar tiesiai į balas klojamas asfaltas bus kokybiškas?

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai stebisi, kodėl atliekant kelio remonto darbus, asfaltas pilamas tiesiai į balas, kurios susidarė po ketvirtadienio vakarą Kaune praūžusios liūties. Svarstoma, ar taip išasfaltuoto kelio danga bus kokybiška eismui.

Kaunietis Evaldas pranešė, kad taip penktadienį po 12 val. buvo asfaltuojama netoli Savanorių prospekto nr. 192 namo. „Tragiškai atliekami kelio darbai. Kelininkai tiesiog į balas asfaltą kloja. Nejau toks kelias bus kokybiškas?”, – klausimą kėlė kaunietis.

Kitas gyventojas pranešė apie panašius kelio darbus netoliese, prie Savanorių prospekto nr. 237. „Komentarų neturiu. Kaip tokiu „sutvarkytu“ keliu paskui reikės važinėti?”, – rašė kaunietis.

Kaip rašėme anksčiau, ketvirtadienį Kaune fiksuota liūtis, tačiau didesnių nuostolių gyventojams ji nesukėlė, miesto infrastruktūra sutrikusi nebuvo.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA