Kauniečiams siūlo savanoriauti paplūdimyje | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams siūlo savanoriauti paplūdimyje

Organizatorių nuotr.

Ar įmanoma vasarą atostogauti ir tuo pačiu įgyti renginių organizavimo praktikos? Įmanoma, nes būtent tokią vasaros savanorystės galimybę siūlo Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešoji biblioteka.

Vasaros pradžioje Lampėdžio paplūdimio „Sunny Beach Lounge Bar“ terasoje įsikūrusioje lauko bibliotekoje reikalingi komunikaciją su žmonėmis mėgstantys, stalo žaidimų žaisti nevengiantys bei knygas paskaityti laiko randantys miestiečiai.

„Bibliotekos rėmėjai“ kviečiami dirbti saulėtais šeštadieniais, kuriuos leis kartu miesto bibliotekos atstovais, susipažins su šio darbo specifika, ir galbūt į šią profesiją pažiūrės nauju kampu.

Kiekvienas savanoris ne tik paremia bibliotekos iniciatyvą persikelti iš miesto į paplūdimį, bet ir įgyja nemenkos darbinės patirties: išmokstama bendrauti su turistais, paplūdimio svečiais; pradedama perprasti žmonių lūkesčius renkantis tam tikras knygas, žurnalus ar žaidimus; biblioteka pristatoma ne tik kaip knygų išdavimo erdvė, bet ir kaip smagaus laisvalaikio iniciatorė; įgyjami įgūdžiai viešojo kalbėjimo bei žaidimų organizavimo srityje.

Geru oru veikianti paplūdimio biblioteka atveriama nuo 12 val. iki 17 val. Kiekvienas savanoris po vasaros savanorystės bus pakviestas į bendrą Padėkos vakarėlį, kuriame galės nemokamai pasimėgauti ir vandens žaidimų malonumais bei pasiplaukiojimu vandens dviračiais.

Dėl savanoriavimo paplūdimio bibliotekoje kviečiame kreiptis į miesto bibliotekos kultūrinės veiklos vadybininkę Aistę Pupininkaitę (el. p. aiste.pupininkaite@kaunas.mvb.lt, mob. 8 623 42474).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA