Kauno rajone įvyko trys avarijos, nukentėjo žmonės | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone įvyko trys avarijos, nukentėjo žmonės

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį popiet Kauno rajone, netoli Sitkūnų k., autostradoje įvyko trys avarijos – vienoje susidūrė du lengvieji automobiliai, po to du krovininiai automobiliai, o trečiame eismo įvykyje fiksuotas lengvojo „VW“ ir krovininio automobilių susidūrimas. 

[galerija kiek=”4″]

Kauno policija informavo, kad 14:21 val. gautas pranešimas, kad važiuojant į Klaipėdą susidūrė „Peugeot” ir „VW” markių automobiliai. Vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Vėliau, 15:17 val. gautas pranešimas, jog A1 kelyje, prie Sitkūnų, susidūrė du krovininiai automobiliai – „Renault” (lietuviški numeriai) ir „MAN” (latviški numeriai). Sužalotas vienas vairuotojas, jis buvo prispaustas krovininiame automobilyje. Sąmoningos būsenos vyrą išlaisvino ugniagesiai, jis išgabentas į Kauno klinikas. Į įvykio vietą buvo nedelsiant išsiųsti gelbėtojai: gaisrininkai, policija, medikai.

Po 16 val. įvyko dar viena avarija netoli Sitkūnų, prie Giraitės, važiuojant autostrada link Klaipėdos. Čia susidūrė „VW“ automobilis ir krovininis automobilis lenkiškais numeriais, nuo smūgio lengvasis automobilis palindo po krovininiu automobiliu. Šioje avarijoje, pirminiais duomenimis, sužeistas lengvąją mašiną vairavęs asmuo.

Po 16:30 val. vis dar formuojasi eismo spūstis. Pareigūnai dirba incidentų vietoje, šalinami avarijų padariniai.

Įvykių aplinkybes tiria policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA